Jedna sijamska bliznakinja je pronašla dečka: Iznele su ŠOKANTNO priznanje o intimnim odnosima

Vesti 09.05.2023 16:00 0

Sijamske bliznakinje ne mogu da se razdvoje jer ne bi preživele

Jedna sijamska bliznakinja je pronašla dečka: Iznele su ŠOKANTNO priznanje o intimnim odnosima

Printscreen/Instagram

 

Karmen i Lupita Andrade, 21-godišnje sijamske bliznakinje rođene u Meksiku, nedavno su otkrile detalje svog života u intervjuu. Govorile su o intimnosti, hobijima, obrazovanju i budućim bračnim planovima. Dok su razgovarale o tome kako se nose s različitim situacijama, iznenadile su sve kada je Karmen priznala da ima dečka.

Sestre su rođene s malom šansom za preživljavanje, a lekari su im rekli da bi njihovo razdvajanje dovelo do smrti. Stoga su odlučile ostati zajedno i prilagoditi se jedna drugoj.

 

One su spojene duž zida grudnog koša do karlice gdje im se kičme stapaju. Imaju dve ruke, ali samo jednu nogu svaka, pri čemu Karmen kontroliše desnu nogu, a Lupita levu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan M. (@it.be.dan)

 

Par se upoznao preko aplikacije za sastanke Hinge, koja je namenjena spajanju ljudi koji traže ozbiljnu vezu. Karmen je istakla da je svaki njen izlazak sa dečkom zahtevao novo prilagođavanje životu sa sestrom Lupitom.

Karmen je naglasila da je njen partner, kom nije otkrila ime, poput bliskog prijatelja i da nisu bili intimni, što je on potvrdio. Uprkos tome, njihov odnos privlači pažnju javnosti.

- Željela sam biti potpuno iskrena i otvorena o svemu, te ne skrivati ništa. Bilo je jako važno da sestra i ja razgovaramo o tome koje su granice prihvatljive, a koje nisu. Svi smo prošli kroz proces učenja i prilagođavanja - rekla je Karmen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan M. (@it.be.dan)

 

Sa druge strane, njena sestra Lupita je istakla da je potpuno „aseksualna i aromatična“.

Međutim, Karmen je rekla da joj brak nije u prvom planu, jer ima samo 21 godinu, ali je priznala da joj papir nije ni bitan, već odnos sa partnerom. Takođe, tvrdi da su njih dvoje bili neprimereno "fetišizovani" zbog ideje da neko intiman odnos sa dve osobe odjednom.

Sestre sebe ne vide kao invalide

Kada su Lupita i Karmen bile mlade, provele su godine na fizikalnoj terapiji učeći kako da sede i rade zajedno kako bi koristile svoje noge. Sa četiri godine napravile su prve korake. Lekari su razmišljali da ih razdvoje, ali su zaključili da to ne može biti bezbedno, jer su delili previše vitalnih organa i donji deo kičme.

Kada su ih prethodno pitali da li ikada žele da se razdvoje, oboje su odgovorili ne, jer čak i da operacija prođe dobro, pred njima su godine fizikalne terapije i oporavka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lupita (@andrade_glupe)

 

- Tu je i cela psihološka situacija, jer smo tako navikli da budemo zajedno. Kada je došlo do priče o operaciji razdvajanja, pitale sm majku: "Zašto bi želela da nas presečeš na pola?". Mislim da nema svrhe - slažu se sestre.

Međutim, Lupita pati od skolioze, koja joj grči pluća. Lekari smtaraju da će u budućnosti biti potreba da se uradi hirurška intervencija ili alternativno da počne da koristi aparat sa kiseonikom. Jer, iako je relativno jednostavan zahvat kod kod običnih ljudi, to nije slučaj kod sijamskih blizanaca. Postoji visok rizik od smrti ili oštećenja mozga za Lupitu.

Komentari (0)
Loading