On ima 22 godine i već je MILIONER: Daje savete kako da se obogatite i već razmislja o penziji!

Vesti 09.05.2023 21:30 0

Amerikanac Hajden Bouls napustio je srednju školu sa sedamnaest godina, a samo pet godina kasnije, postao je milioner i penzionisao se.

On ima 22 godine i već je MILIONER: Daje savete kako da se obogatite i već razmislja o penziji!

Printscreen/Instagram

Hajdena Boulsa na Jutjubu ga prati 300 hiljada ljudi, dok na TikToku ima 100 hiljada pratilaca. Na društvenim mrežama često deli savete o tome kako je izgradio brojne poslove još u tinejdžerskim godinama, prenosi "Daily Mail". Bouls je ulaganjima u nekretnine i onlajn kursevima o dropšipingu i TikTok oglasima zaradio milione.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hayden Bowles (@realhayden)

 

"Počeo sam da zarađujem značajnije prihode od svog poslovanja kad sam imao 17 godina, u industriji elektronske trgovine. Još uvek radim, volim da radim, ali sam tehnički u penziji zbog novca koji sam zaradio od nekretnina", objasnio je.

Dodao je da novac koji dobija od pređašnjih investicija plaća njegov stil života. Hajdenove firme nastavile su da rastu i otvaraju nove, pridružene, a mladi preduzetnik zaključio je da je bogatstvo razlika između prihoda i troškova, te da ne postoji određena cifra koja će odrediti da li je neko bogat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hayden Bowles (@realhayden)

 

Nakon što je napustio školu sa 17 godina, osnovao je platformu "Ecom Season", koja nudi niz kurseva koji koštaju do 575 dolara. U jednom od snimaka rekao je da ne žali što nije išao na fakultet jer je iskustvo prilično slično.

"Radite sve gluposti kao i na fakultetu, ali idete 20 nivoa dalje jer svi imaju novac", rekao je.

Tvrdi da je svoje prihode do 20. godine učetverostručio u odnosu na zaradu sa 17 godina, pa je tako već s dvadeset zarađivao milion dolara. Sad kaže da je prikupio više od 20 miliona dolara kroz poslove usmerene na elektronsku trgovinu. Pratiocima je poručio da izbegavaju višestruke poduhvate i da se fokusiraju na jednu stvar koju žele da rade dugoročno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hayden Bowles (@realhayden)

 

 

Influenser redovno deli fotografije sa svojih luksuznih putovanja i odmora širom SAD, kao i fotografije skupih automobila i privatnih aviona.

Komentari (0)
Loading