Svi se dive ovom mladiću: Frizer je morao da obrije mamu zbog hemoterapije, pa je uradio nešto neočekivano

Slobodanka Ćorić Vesti 07.06.2023 10:45 0

Jedan sin je uspeo da bez reči podrži majku, snažnom akcijom da pokaže da je uz nju na svakom teškom koraku

šišanje kose

Printscreen/Instagram

Veoma je teško podržati svoje voljene kada su suočeni sa ozbiljnim bolestima. Reči utehe nije lako pronaći, jer je svaka reč se meri u želji da ne povredi drage ljude. Ipak, jedan sin je uspeo da bez reči podrži majku, snažnom akcijom da pokaže da je uz nju na svakom teškom koraku.

Kako se vidi na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, najteži zadatak je dobio berberin. Da obrije glavu svoje majke koja gubi kosu zbog hemoterapije. Žena sedi tužnog pogleda, gledajući u odrazu odraz svoje bolesti.

Njen sin joj brije glavu sa velikim osmehom, kao da ne radi najtežu stvar na svetu. Ubrzo zatim okreće mašinu ka glavi i kreće u planirani poduhvat. Giljermo je osmislio sve da ohrabri majku Klaudiju i pokaže joj da ovaj korak ne znači predaju.

Međutim, dok mu prebacuje mašinu preko glave, njegova majka istovremeno pokazuje nevericu, duboku emociju, ali i nezadovoljstvo što Giljermo to radi za nju. Taman kada pomisli da ne može više, Klaudijinoj stolici prilazi sinov kolega Fernando, koji traži da Giljerma i on obrije glavu.

Dok je ona zbog svega u suzama, prilazi još jedan kolega i govori Giljermu da i on obrije glavu. Ova hrabra žena odjednom je u odrazu videla ne sliku svog poraza, već pobedu velikih srdaca koja su kucala zajedno sa njenim.

Ovaj snimak Giljermo je postavio na svoj Instagram profil, gde obično objavljuje video snimke i slike sa svojom majkom, koju beskrajno podržava u njenoj borbi sa tumorom. Na jednoj od njihovih zajedničkih fotografija vidi se venac cveća na tek obrijanoj Klaudijinoj glavi, a osmeh na licima majke i sina nesumnjivo je jači od svake bolesti.


 
Tagovi: #frizer
Komentari (0)
Loading