Trebalo je da se uda za čoveka koji ima decu: "Osećam se užasno, nije im rekao da postojim"

Vesti 08.06.2023 08:15 0

Ne mogu ni da krenem u planove za venčanje kada ne znam ništa o velikom delu njegovog života, napisala je 42-godišnjakinja.

tuga

Shutterstock

U vezi sam sa čovekom kojeg volim i mislila sam da se udam, ali sada, iako smo se već verili i tražili verenički prsten, više nisam sigurna da li je to dobra odluka, napisala je žena. anonimno stručnjaku za odnose i kolumnisti The Sun, Deidre. Ona kaže da ona ima 42 godine, a on 49 godina. Ona nikada nije bila udata, a on je razveden i ima decu od osam i deset godina. Posećuje ih svakih nekoliko meseci jer žive daleko, a jednom nedeljno razgovara sa njima putem video poziva, ali iako joj, kaže, ne smeta što postoje, za nju još ni ne znaju.

- Stalno ga pitam da upoznam decu, ali on uvek odgovara: "Hoćeš jednog dana, samo ne još" - rekla je ona. Dodaje da su zajedno pet godina, a njegova bivša supruga je udata za drugog i sa njim ima malo dete. Ne mogu ni da počnem da planiram venčanje kada ne znam ništa o velikom delu njegovog života - požalila se ona. „Razmišljam kako sam uopšte mogla da pristanem da se udam za njega i da li da sve otkažem“.


- Odvojite trenutak da porazgovarate sa njim o tome zašto krije decu od vas ili vas od njih - rekla joj je Dejdre. "Zamolite ga da bude iskren". - Moguće je da je zabrinut da bi bivša žena mogla da ga spreči da se viđa sa njima ako sazna da je u novoj vezi. Zvuči iracionalno, ali je moguće – dodala je ona.


„Ako jeste, ohrabrite ga da smisli najbolji način da razgovara sa njom i upozna vas sa decom pre venčanja“, zaključila je ona. „Možda nema drugog razloga i uz malo hrabrosti to možete ostaviti iza sebe i isplanirati venčanje koje želite“.

Komentari (0)
Loading