Vezu nam je spasila razdvojenost: Nakon 14 meseci smo shvatili da moramo da budemo zajedno!

Vesti 11.06.2023 09:23 0

Nije mogao da prekine vezu sa roditeljima, a ja sam želela brak i decu, a ako smo hteli da ostanemo zajedno, oboje smo morali da budemo spremni da se borimo za nas, rekla je ona.

brak

Shutterstock

Kada je naša veza zapala u krizu, moj suprug i ja smo odlučili da se razdvojimo na neko vreme, rekla je anonimno žena, a to ih je, kaže, nateralo da se oboje fokusiraju na ono što zaista žele i shvate da „trava nije zelenija za druge“. '' Tih 14 meseci koje su ponovo proveli razdvojeni, ističe, ojačalo im je želju da budu zajedno i nateralo ih da shvate koliko jedno drugom znače.

„To vreme nam je dalo veru da nam je zaista suđeno da budemo zajedno. Saznanje da je druga osoba sa drugima bilo je bolno, a mi smo to znali jer smo se svaki dan sastajali na poslu za aparatom za kafu i pričali jedni drugima koga smo sreli. Bilo je teško prihvatiti da smo samo prijatelji i kolege sa posla“, rekla je ona.


Upoznali su se kada su 2006. godine počeli da rade u istoj finansijskoj kompaniji, oboje su imali 20 godina i prvo su se sprijateljili, a pet meseci kasnije počeli su da se zabavljaju. Međutim, njegova porodica je nije odobravala, pa su, kada im je rekao za njihovu vezu, želeli da je odmah prekine. „Nije mogao da prekine vezu sa roditeljima, a ja sam želela brak i decu, a ako smo hteli da ostanemo zajedno, oboje smo morali da budemo spremni da se borimo za nas“, rekla je ona, a da bi bili zajedno, trebalo je prvo da provede neko vreme odvojeno.

„Odlučili smo da vidimo da li oboje možemo da upoznamo nekoga koga su naše porodice odobravale, ali osećali smo se kao da gubimo osobu sa kojom bi trebalo da budemo. "Zakleli smo se da ćemo, bez obzira na sve, ostati prijatelji i podržavati jedni druge", rekla je, ali joj je bilo teško što se on viđao sa drugim ljudima, a on je isto osećao. U martu 2012, kaže, oboje su shvatili da samo žele da budu zajedno i da nijedna druga osoba ne odgovara onome što vide jedno u drugom.

„Razgovarali smo i dogovorili se da se borimo za našu ljubav, a onda su se i roditelji složili da budemo zajedno. Konačno su se sreli i dali nam svoj blagoslov“, kaže ona i shvatili su da je njihov raskid pokazao zrelost i bio je dokaz prave ljubavi među njima.
Komentari (0)
Loading