Miona iz Niša je ostvarila američki san: Otišla je iz Srbije, a sa 25 godina već ima pravo bogatstvo na računu

Olja Jelić Vesti 28.07.2023 11:54 0

Miona je popularna influenserka i mlada preduzetnica iz Niša, koja trenutno ima 25 godina i više od milion dolara na računu

Miona

Printscreen/Instagram

Miona je popularna influenserka i mlada preduzetnica iz Niša, koja trenutno ima 25 godina i više od milion dolara na računu. Ona je svoj biznis u Americi započela kada je imala svega 23 godine, a za par godina je postigla mnogo. Ipak, njena životna priča nije oduvek bila tako svetla.

 

 

Osim što je razvila svoj biznis, popularna je i na Instagramu i TikToku, a na ovoj mreži je nedavno i iznela svoju životnu priču.

"Rođena sam 1998. godine u zemlji koja je razorena usled bombardovanja. Moja porodica je živela s manje od pet dolara dnevno. Kad sam napunila 18 godina, odlučila sam da otvorim salon lepote i tako sam postala prva preduzetnica u porodici", započela je Miona, te nastavila:

 

@jibriandmiona I tried to fit my whole life story in 37 seconds 🤍 #immigrant #fyp #viral #usa #businessowner ♬ original sound - Miona & Jibri

 

"Sa 23 godine sam se preselila u Ameriku i učestvovala u popularnom rijalitiju 90 dana - verenik, a potom sam osnovala sopstvenu firmu Miona Beauty s poslednjih nekoliko hiljada dolara koje sam imala. Ljudi su prepoznali naš kvalitet i podržali su nas. Sada imam 25 godina i živim u Kaliforniji. Miona Beauty sada ima sedmocifrenu vrednost", rekla je miona u TikTok snimku i pokazala cifru na bankovnom računu, koja iznosi više od milion i trista hiljada dolara.

 

@jibriandmiona Are you guys hungry?! Do yourself a favor and try Balkan food!!! You will not regret it! #serbianfood #balkanfood #food ♬ Užicko Kolo - Velimir Živković - Velja

 

 

Ona se između ostalog proslavila i video snimcima sa svojim dečkom Džibrijem, sa kojim redovno isprobava hranu iz različitih delova sveta, a čini se da srpsku hranu i te kako vole.

Komentari (0)
Loading