"Prava privilegija lepote je dobiti dva pića čak i kad tvoj dečko sedi pored tebe": Devojka izazvala rat na društvenim mrežama

Olja Jelić Vesti 26.09.2023 19:05 0

Pokazala je snimak sebe kako ispija piće sa svojim muškarcem pored sebe

Devojka

Printscreen/TikTok

Jedna devojka otkrila je da ima ''privilegiju lepote'', koja joj omogućava da dobija besplatna pića od muškaraca u izlascima, čak i kada je njen dečko kraj nje. Zbog toga su je mnogi korisnici društvenih mreža optužili da ne poštuje svog dečka, piše The Sun.

Dvadesetdvogodišnja Rene Maskej snimila je sebe sa svojim dečkom u videu na TikToku.

- Prava privilegija lepote je dobiti dva pića čak i kad tvoj dečko sedi pored tebe - stoji u tekstu. Pokazala je snimak sebe kako ispija piće sa svojim dečkom.

''Hvala vam, gospodine'', dodala je u naslovu, ''ko god da jesi".

 

 

Video je privukao mnoge gledaoce koji su podelili svoja razmišljanja u komentarima. "Toliko si lepa da i njega časte pićem", našalio se jedan gledalac. "Moćan par stvarno", napisala je Rene. "Učiniću ovo sledeći put kad vidim zgodnu devojku, neka se njen dečko zapita", napisao je drugi.

"Zar ne?", odgovorila je Rene. "Drži ih na oprezu." "Ovo se jednom dogodilo bivšem i meni, ali je to poslao stariji par u baru. I oni su nam platili celi račun. Čudno, ali smo bili zahvalni", komentarisala je treća osoba. "Činovi nasumične ljubaznosti retki su ovih dana", odgovorila je Rene. "Ipak, to je tako slatko."

"Slali su mi piva u Dominikanskoj Republici i moj dečko je popio", napisala je još jedna korisnica. "Tako se to radi", složila se Rene. Međutim, neki gledaoci nisu bili zadovoljni što je Rene prihvatila besplatno piće. 

"Poštovanje bi bilo da nisi prihvatila ta pića, čudni ste svi ovde", komentarisao je jedan pratilac. "Ne poštuju tvog muškarca i misle da te je dovoljno lako uzeti njemu", rekao je drugi, piše Večernji.

Komentari (0)
Loading