Baka (83) ostavila mlađanog muža (39) i šokirala naciju: U razlog rastanka upletena i kraljevska porodica, ko je ovo očekivao

Slobodanka Ćorić Vesti 13.10.2023 13:03 0

Brak Ajris Džons sa dečakom igračkama Mohamedom Ibrahimom ostavio je naciju u šoku od trenutka kada je penzionerka otkrila detalje njihove prve strasti uživo u emisiji

Ajris Džons

Printscreen/Facebook


Ajris Džons (83) bila je u braku sa Mohamedom Ibrahimom (39), ali nakon dve godine oni su se razveli. Ipak, sve što ste možda očekivali nije ni blizu istine i onoga što se zaista desilo. Par je nastavio da se svađa čak i nakon razvoda, a onda je Mohamed otkrio zbog čega je došlo do razlaza.

Iako tvrdi da su se svađali oko "svega i svačega", Mohamed objašnjava da ona nije volela kraljevsku porodicu te da ga je podsticala da ih ni on ne voli.

Ajris Džons

Printscreen/Facebook

 

Rekao je da su imali nesuglasice jer je mislio da bi princ Vilijam bio "dobar kralj". Nakon toga,

Ajris Džons je pozvala policiju i zatražila da bude deportovan. Pozvala je Ministarstvo unutrašnjih  poslova da mu odbije obnovu vize - tvrdeći da je odbio da vrati 25.000 funti koje mu je pozajmila.

U objavi na Fejsbuku ranije ovog meseca, optužila ga je da je koristio samo za plaćanje. Napisala je:

"Imala sam 40.000 funti na svom bankovnom računu i svaki dan sam davala svoju  karticu Mohamedu i skidali smo 1.000 egipatskih funti dnevno.

Ali Mohamed, iz Kaira, uzvratio je, tvrdeći da ga nije briga za novac i da ga Iris tretirala više kao "se*sualnog roba" nego ravnopravnog partnera, a optužba je "uništila" njegov ugled. 

Ajris Džons

Printscreen/Facebook

 

Da podsetimo, ovako je počela njihova romansa. Iris je bila razvedena 40 godina, a onda su se upoznali preko Fejsbuka i tu su razgovarali. Tada je imao 34 godine i bio je u dogovorenom braku 10 godina kada su započeli vezu.

"Obasuo me komplimentima. Pomislila sam, "Kako se mogu tako osećati zbog nekoga ko je dovoljno mlad da mi bude unuk?'" Ali onda sam pomislila kako su godine samo broj. Mislila sam da je to prava ljubav. Kad sam ga prvi put srela, bila sam zaljubljena u njega toliko da sam mu čak rekla da može da dobije moj bungalov", rekla je Ajris Džons jednom.

 

 

Komentari (0)
Loading