Trubači, cveće i zagrljaji: Anđa iz Užica uplakana otišla u penziju, nije ni sanjala kakav će joj ispraćaj prirediti kolege

Olja Jelić Vesti 16.11.2023 15:13 0

Ovako su kolege ispratile Anđu Marjanović u penziju

Anđa Marjanović

Printscreen/Facebook

Anđa Marjanović je žena koja je 40 godina bila jedan od najpoznatijih užičkih trgovaca. Došlo je vreme da ode u penziju, koja svakom čoveku predstavlja važnu životnu prekretnicu. 

Njene kolege su se potrudile da joj ulepšaju taj dan. Iznenadili su je i doveli trubače da je isprate kako dolikuje. Čim je ugledala svoje kolege uz zvuke trube ponele su je snažne emocije i nije mogla da zaustavi suze. 

 

 

Polako odlazeći sa svog radnog mesta kolege su je grlile i oprostile se od nje uz veliki buket cveća, a Anđa je sve vreme brisala suze, dirnuta ljubavlju i podrškom koju je dobila od svog kolektiva. Svaki zvuk trube donosio je sećanja na zajedničke trenutke, smeh, suze i uspehe koje smo delili tokom svih tih godina.

Anđi želimo puno sreće u njenoj penzionerskoj avanturi. 

 

@najzena.rs Pilotkinja Dina Lalović je naša Naj žena i deo je video serijala "Žene u muškim poslovima", koji se na našem sajtu emituju svake srede u 19.30. ✈Još kao mala maštala je o ovom polslu dok je gledala svog oca pilota kako se pakuje, oblači uniformu, stavlja kapu i odlazi na daleki put. Ugledavši se na njega polako, ali sigurno je krenula njegovim stopama. #najzena #zeneumuakimposlovima #najzenasrbije #fyp #pilot #avion #tiktokserbia #zivot #najžena #trend #fy #tiktokserbia🇷🇸 #ispovest ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading