Da li sam pogrešila? Kada sam čula kako me muž zove pred prijateljima, odmah sam tražila razvod!

Jelena Vukelić Vesti 17.11.2023 14:46 0

Do razvoda najčešće dolazi zbog prevare, gubitka poverenja i nedostatka komunikacije. Međutim, jedna žena priznaje da se razvela od supruga kada je saznala kojim nadimkom ju je zvao kad bi slao poruke prijateljima.

Depresivna žena

Shutterstock

 

Kaže da je znala da mora da ostavi muža kada je na njegovom telefonu pronašla poruke s uvredljivim nadimkom koji joj je dao. Napisala je svoju anonimnu ispovest na stranici Mamamia.

- Od trenutka kada se naš sin rodio, ništa se nije promenilo u vezi mog muža. Odbijao je da govori kakvi su mu planovi.  Ali, jednog jutra, dok je bio pod tušem, čula sa, kako njegov telefon neprestano vibrira. Otišla sam da proverim da li je nešto hitno, ali sam umesto toga pronašla grupne poruke u kojoj su bili njegovi prijatelji sa žurke od prethodne noći.

[poster]

MILE KITIĆ PROGVORIO O KARIJERI I LJUBAVNOM ŽIVOTU ĆERKE ELENE: "ONA MI JE JEDINA INVESTICIJA..."

Share

01:26

Naime, njen muž je bio napolju do ponoći – verovatno je i pio – te je ujutro otišao direktno pod tuš bez ikakvog razgovora sa ženom. Ali nije to bilo ono što je iznenadilo.

Priseća se da je pročitala poruku u kojoj je pisalo da on ne može doći na piće jer će ‘SWMBO reći ne’.

Zbunjena i iznervirana pitala ga je šta ta skraćenica znači, a on je ležerno odgovorio: ‘To znači ‘Ona koja se mora slušati’.

– To se zove poštovanje prema porodici, a ispalo je kao da sam mu ja majka koju on mora da sluša kao da je tinejdžer. Nakon pet godina braka, ne mogu da verujem da me ovako nazvao – dodala je.

Uprkos tome što su bili u braku pet godina i pre toga zajedno 10 godina, ona kaže da je znala da mora da zatraži razvod jer je on više nije cenio, piše Mirror.

Komentari (0)
Loading