Niko se tome nije nadao: Mladoženja je čuvao tajnu godinu dana, a onda je sve ispričao na venčanju, pa šokirao i mladu i njene roditelje

Vesti 23.11.2023 21:03 0

Jedan mladoženja je na svom venčanju održao zdravicu kojom je rasplakao sve goste.

venčanje

Shutterstock

Mladoženja Ben Karpeter održao je na svom venčanju govor za pamćenje koji je rasplakao sve, uključujući i njegovu mladu koja je poreklom iz Južne Koreje.

"Godinu dana sam krio veliku tajnu od svoje žene. Pazio sam da ne primeti video-pozive koji su trajali po pola sata, okretao ekran mobilnog od nje i nosio slušalice u krevetu", napisao je Ben ispod video snimka koji je podelio na Instagramu. Ben je otkrio kako je poslednjih godinu dana potajno učio korejski jezik da bi na venčanju iznenadio mladu i njenu porodicu i na taj način im izrazio poštovanje.

 

 

Mladoženja je progovorio na korejskom i zahvalio mladinim roditeljima što su ga primili u porodicu i odgajili tako neverovatnu ženu. Kada je završio, svi su zaplakali, a roditelji mlade su ustali i zagrlili ga.

Mlada nije skidala osmeh s lica, a kasnije je napisala na društvenim mrežama: "Volim našu ljubav, ne mogu da verujem da ćemo je deliti do kraja života. Svaki dan s tobom je kao san."

Bonus video:

 

@najzena.rs Kako se vi slažete sa svojom svekrvom? Pišite nam u komentatima! 👇🏻 #najzena #zena #fyp #foryou #foryoupage #fypシ゚viral #fypシ #svekrva ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading