„Ne očekuješ da se ovo tebi desi“: Dok je bila s decom, prišla joj je nepoznata žena i dala poruku, zapanjila se kad je videla

Vesti 20.12.2023 11:11 0

Žena je sa dvoje dece bila u zabavnom parku, kada joj je nepoznata osoba pripredila iznenađenje koje nikako nije očekivala.

žena

Shutterstock

Majka je dvoje dece odvela u luna park u Notingemu, ali nije očekivala da će dobiti poruku koja će je ganuti do suza. Dok su se deca zabavljala vozeći se na ringišpilu, majci je prišla nepoznata žena i bez reči dala neki koverat. Pre nego što se majka snašla, žena je nestala u gužvi. Majka je otvorila koverat i kada je videla šta je unutra, šokirala se. To je bila novčanica od 100 funti (oko 115 evra) uz koju je stajala poruka: "Srećan Božić! Ovo je bila teška godina za sve. Molim vas, uzmite ovaj poklon i uživajte u praznicima. Kupite nešto deci, sebi, dragoj osobi."

Zapanjenu majku su preplavile emocije i počela je da plače. Na kraju poruke je pisalo: "Jedino što tražim je sledeće: ako ikada budete u mogućnosti, ponovite ovaj gest, pa i vi nekoga iznenadite poklonom. Srećan Božić!" 

Majka je pokušavala odmah da pronađe tu ženu u luna parku, ali bezuspešno. Kasnije je ispričala medijima da je bila zapanjena kad je pročitala poruku: "O ovakvim stvarima sam čitala u novinama i na internetu, nisam nikada očekivala da će se meni desiti." 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading