Žena ima 47, a njen muž 33 godine: „On je mnogo mlađi, ali ne može da prati moj tempo“, poručuje šokiranim ljudima

Vesti 18.12.2023 13:35 0

Njih dvoje kažu da su najbolji prijatelji, a žena je svoju vezu s mlađanim suprugom opisala kao najveću avanturu njenog života.

bračni par

Printscreen/TikTok

Bračni par s 14 godina razlike kaže da im velika razlika u godinama uopšte ne smeta i da se često šale na taj račun. Mišel i Rajan često objavljuju video snimke na društvenim mrežama, gde pokazuju svoj bračni život. Ali, zanimljivo je to što je Mišel 14 godina starija od Rajana, a ne obrnuto. Njih dvoje kažu da su najbolji prijatelji, a Mišel je svoju vezu s Rajanom opisala kao najveću avanturu njenog života i dodala: „Osećam se voljeno svaki dan“.

Njih dvoje su se upoznali kada je Mišel imala 39 godina, a Rajan 24 godine. Prvo su dve godine bili samo prijatelji, zatim su šest godina bili u vezi, a konačno su se venčali ove godine i pokazali da razlika u godinama ne znači puno.

 

@hersaltykisses That photo of us at the End, when Ryan was so far in the friend zone. That horrendous beard 🙈 and I was still in my 30’s. Who knew we would end up together and find a love that people dream of. Our year anniversary is this month and we just got married this year. #myforeverandalways #couplesoftiktok #agegapmarriage ♬ Yellow - Coldplay

 

„Ne mogu da verujem da ću imati 50 godina pre nego što moj muž napuni 40 godina“, rekla je Mišel. „Iskreno govoreći, većinu dana čak i ne primećujemo razliku u godinama između nas. Možda se tu i tamo nađe referenca iz 80-ih koju on možda neće shvatiti, ali većinom je puno zreliji od mene. Uvek ga zovem „matori“ jer on pokušava da drži korak sa mnom. Hvala mu i što je sav ovaj sadržaj napravio sa svojom starijom ženom. Ja sam srećna žena“, izjavila je Mišel u jednom video snimku.

Video je privukao mnoge gledaoce koji su dali  podršku novopečenom bračnom paru. „Moj muž je 15 godina mlađi od mene, u braku smo 21 godinu“, napisala je jedna žena. „Izgledaš kao da si istih godina kao tvoj suprug“, dodala je druga. Treća je komentarisala: „Između mene i muža je 10 godina razlike. Zajedno smo 24, a u braku 20 godina. Uživam u životu s mlađim muškarcem“. „Upoznala sam ljubav svog života nakon dva propala braka, bila sam sama 14 godina, a onda bam, on je imao 40 godina, ja 57 godina. Da, 17 godina razlike. I dalje smo zajedno“, napisala je jedna žena sa istim iskustvom.

„Vrlo nadahnjujuće. Puno vam hvala što ste to podelili s nama. Drago mi je zbog vas“, odgovorila je Mišel.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading