Nova PRIRODNA tehnika za smanjenje NOSA zaludela je ceo SVET: Mnogi tvrde PROVRENO radi dok drugi SUMNJAJU

M.Ognjenović Vesti 13.05.2023 17:00 0

Novi trend na TikToku opet je ostavio ljude bez teksta

Nova PRIRODNA tehnika za smanjenje NOSA zaludela je ceo SVET: Mnogi tvrde PROVRENO radi dok drugi SUMNJAJU

Printscreen/TikTok

Ovaj trik na TikToku je zaludeo ceo svet. Ogroman broj žena ovom neobičnom tehnikom smanjuju nos, tehnikom masaže.

Iako mogi misle da je nemoguće, mnoge su postavile svoje rezultate i tvrdile da su smanjene nosa postigle baš zbog ovog trika. 

Često na mrežama osvanu "saveti" koji nikako nisu delotvorni ni dobri već potencijalno opasni po čoveka. Zato je veoma bitno šta istražujete i kakve trikove primenjujete. 

Ovu tehniku osmislila je Australijanka Peta Prajor, osnivač teretane za vežbanje lica "Facerobics", čiji YouTube tutorijali imaju milione pregleda.

Evo kako da masirate nos da biste ga smanjili.

 

 

Tehnika je završila ubrzo na drugim platformamama, a jedna korisnica po imenu Ines je podelila snimak rezultata neobične masaže. Njen video je prikupio preko devet miliona pregleda, a očigledno je (ako je verovati Ines da ništa drugo nije radila), da su rezultati su neverovatni. Vežbu treba ponoviti 50 puta svake večeri, pre spavanja. 

 

 

 

 

Mnogi su bili oduševljeni rezultatima te su potvrdili da će ovo sigurno pokušati, a bilo je i onih koji su posumnjali u istinost ovog videa. Nisu poverovali da je Ines samo "masirala" nos, već su ubeđeni da je reč o plastičnoj operaciji. Svoje mišljenje dao je i stručnjak, plastični hirurg Mark Ho-Ezdžo, specijalista za rinoplastiku. On je upozorio korisnike TikToka ga malo razmisle pre nego što nasednu na trikove sa mreža...

- Oblik nosa je određen hrskavicom i kostima ispod. Mišići na nosu su mimetički i pokretanje može da stvori bore sa strane - objašnjava doktor.

 

 

 

Komentari (0)
Loading