Zablistajte poput naših pevačica u novogodišnjoj noći: Seka, Milica i Aleksandra Prijović iznose tri VRHUNSKE kombinacije

Vesti 11.12.2022 18:00 1

Ako vas muči pitanje "šta obući za Novu godinu", inspirišite se svečanim outfitima naših pevačica

Zablistajte poput naših pevačica u novogodišnjoj noći: Seka, Milica i Aleksandra Prijović iznose tri VRHUNSKE kombinacije

Printscreen/Instagram

 

Bliži nam se Nova godina, a autfit za ovaj događaj nam je posebno drag jer nam otvara mnoge mogućnosti za kreativnost i glamurozna izdanja koja nemamo priliku da nosimo tokom godine.

Ipak, odlučili smo da ove godine ne stvaramo sebi pritisak u minut do 12, već da u 2023. godinu uđemo rasterećeni i spremni po svojoj meri.

U radnjama se već od početka decembra mogu pronaći komadi koji su neodoljivo vezani za prazničnu čaroliju, a krase ih detalji u zlatnim, srebrnim ili raznobojnim šljokicama. 

 

 

Aleksandra Prijović je obukla haljinu koja ima šljikice i koja je zbog svog presijavanja idealna za doček Nove godine. Modni stručnjaci savetuju da se okrenemo haljinima koje će, na bilo koji način, zasijati u novogodišnjoj noći i učiniti da izgledate efektno kao nikada do sada.

 

 

Milica Todorović sija u svojim perlicama. Sako i helanke daju posebnu dozu elegancije. Ističu figuru, a ispod sakoa može proizvoljno da se nosi majica po izboru i ukusu.

 

 

Seka Aleksić je dama koju smo navikli na kombinacije crne boje. U poslednje vreme je promenila svoj stajling i najčešće imamo prilikud da je vidimo u lateksu. Međutim, ovo sjajno odelo je pun pogodak za doček Nove godine.

Tako da, ako vam se svidela neka od ovih kombinacija, bilo bi idealno, ako ne uspete da kupite, barem da sašijete, a imate vremena još uvek.

Komentari (1)
Loading
zora
11.12.2022 22:00

Predlazete nam da se razgolitimo kao nase plasticne pevačice? Mislim da je golotinja postojecih dovoljna na broj stanovnika.