Ove haljine će obeležiti leto 2023: Monika Beluči ih nosi, a mi smo odlepile za jednom

Vesti 18.06.2023 12:00 0

Cvetne haljine su simbol proleća, novog početka i ženstvenosti

cvetna haljina

Profimedia

 

Iako se haljine nose tokom cele godine, proleće donosi poseban osećaj kada možete nositi omiljenu haljinu bez potrebe za debelim čarapama i jaknom. Stručnjaci za modu predviđaju da će proleće biti obogaćeno ljubičastim i roze nijansama, dok će cvetni dezeni biti neizostavan deo garderobe.

Kao preporuka za izbor haljina, uvek je najbolje odabrati prirodne materijale koji će vam pružiti udobnost i slobodu pokreta, a dužine haljina se kreću od maksi do mini, u zavisnosti od prilike i ličnog stila. 

Kada je u pitanju moda, Monika Beluči je zvezda koja neretko iznenadi stajlingom cvetne haljine. Ova diva nije samo talentovana glumica, već je i inspiracija za mnoge žene širom sveta koje traže savršen modni izgled.

Monika Beluči, koja je poznata po svom sofisticiranom stilu. Njen izbor je bio haljina pastelnih boja sa cvetnim motivima, koja je istakla njenu senzualnost i eleganciju. Ova haljina će svakako biti trendi komad u prolećnoj garderobi i predstavlja sjajnu opciju za sve one koji traže lepršav i ženstven izgled.

 

Cvetni dezeni su oduvek bili popularni u prolećnoj modi, a ovogodišnji trend će biti uzbudljiviji nego ikad pre. Narandžaste i ciklama nijanse su u centru pažnje, a cvetni dezeni će biti neizostavni deo garderobe. Dužine haljina će se kretati od mini do maksi, a prirodni materijali će biti ključni za udobnost i slobodu pokreta.

Monikin izbor haljina sa cvetnim dezenom su savršen primer kako da spojimo eleganciju i lepršavost, a da istovremeno izgledamo moderno i trendi.

Komentari (0)
Loading