Rođena je bez ruku i nogu, ali tu nije bio kraj njenoj NESREĆI: Ipak, danas se izborila za OVAJ njen san i svi joj se DIVI!

Vesti 04.04.2023 17:00 0

Danas je inspiracija i mnogima motivacija

Rođena je bez ruku i nogu, ali tu nije bio kraj njenoj NESREĆI: Ipak, danas se izborila za OVAJ njen san i svi joj se DIVI!

Printscreen/Instagram

Gejb Adams Vetli je po zanimanju šminkerka, i da, to ne bi bilo toliko čudno da ona nema redak poremećaj zbog kog ima oštećenja zbog kojih nema ruke ni noge. 

Kada je imala samo devet meseci, roditelji su je zbog njene bolesti napustili, ali srećom je nedugo nakog toga bila usvojena. 

 

 

Sad ima 22 godine i primarna zanimacija su joj društvene mreže. Na Instagramu ima 184.000 pratilaca, dok je na TikToku prati više od četiri miliona korisnika društvene mreže. Postala je popularna zahvaljujući veselim podučavanjima o šminkanju i brojnim videima u kojima pratiocima pokazuje kako se ona šminka i sprema za izlazak iz kuće.

Nedavno je otkrila da je transrodna.

 

@gabeadams Blending like the pros! Starting from $60 at Morhpe or Ulta #MorphexAriel @morpheofficial #fyp #trending #viral #makeuptutorial #makeup #makeupartist ♬ I Think I Like When It Rains - WILLIS

 

Influenserka kaže kako je njena usvojena porodica veliki razlog njenog uspeha. Uvek su joj, kaže, davali bezuslovnu ljubav i podršku i učili je da bude što nezavisnija. Nisu želeli da se zbog svoje bolesti oseća drugačije od svojih vršnjaka.

Nakon što je završila školu, Gejb je neko vreme radila kao motivaciona govornica, obilazila je škole i kompanije, ali su je više zanimale šminka i lepota.

Uvek sam volela samo da sedim i gledam kako se druge devojke šminkaju. Svaka od njih je to radila na drugačiji način. Neke su prvo stavljale puder, a neke senku - ispričala je Gejb u jednom od intervjua.

- U prvom videu koji sam objavila snimala sam se samo do vrata. Mnogi su se pitali zašto tako radim. Onda sam pokazala da zapravo nemam ruke i noge - dodala je influenserka.

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading