Kim Kardašijan ZAPALILA Instagram VRELIM fotkama: Njena najnovija objava naišla na oduševljenje fanova

Vesti 11.04.2023 11:40 0

Kim Kardašijan je zapalila društvene mreže novim slikama u kupaćem kostimu iz svoje najnovije kolekcije.

Kim Kardašijan ZAPALILA Instagram VRELIM fotkama: Njena najnovija objava naišla na oduševljenje fanova

Printscreen/Instagram

Rijaliti zvezda i dizajnerka Kim Kardašijan izgleda bolje nego ikad na najnovijim fotografijama, koje je objavila u okviru kampanje za svoj modni brend.

Slikajući se pored bazena, Kim je zakopčala svoj kupaći kostim dok joj je smeđa kosa padala preko lica. U drugom snimku, Kim je kleknula i stavila ruke u odelo skoro kao da se sprema da ga skine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

 


Kim je tada izgledala kao surfer dok se presvlačila u crno zakopčani kupaćii i izašla na plažu. Mama četvoro dece je pokazala svoje obline dok je hodala ka surfu dok je slikana u bočnom profilu.

A kraljica rijalitija bila je lepa u ružičastom, dok je svoje utegnuto telo pokazala u dvodelnom setu koji je naglašavao njen tanki struk i čuvenu "pozadinu." Poslednjih godina Kim je prilično izgradila svoj brend, a njen najnoviji dizajn naterao je obožavaoce da odmah kupuju ove modele.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

 

Govoreći za arapski "Vog" Kim je rekla: "Zaista sam samo želela da ljudima dam opcije kada se oblače. Od inovativne odeće za oblikovanje koju možete da nosite svaki dan do najudobnijeg donjeg veša koje savršeno pristaje vašem telu - želela sam da kreiram brend na koji se može osloniti kao na pravo rešenje za to kako se ljudi danas oblače. Pri tome je bilo posebno važno da smo uključili veličinu i ponudili niz boja.”

I sigurno je ispunila svoje ciljeve sa brendom tako što se odlično kotira na tržištu kupaćih kostima. Ona je nastavila: „Moj cilj za Skims je da nastavim da širim našu ponudu proizvoda i nastavim da pronalazim nove načine za kreiranje rešenja koja rade za sve žene, sve vreme. Kreiramo sledeću generaciju donjeg veša, odeće za oblikovanje i odeće tako što svojim kupcima dosledno donosimo novosti i uzbuđenja sa svakom kapljicom, i tako sam zahvalna na komunikaciji koji imamo sa našom zajednicom na tom putu.“


 

Komentari (0)
Loading