Hajdi Klum se prošetala u PIDŽAMI: Na prvi pogled je delovala OPUŠTENO, kada se okrenula sve je SEVNULO pozadi

Vesti 11.04.2023 17:20 0

Hajdi je pidžamu ukombinovala sa velikom plavom tašnom, ali tek kad se okrenula, videli smo sve čari njenog stajlinga

Hajdi Klum se prošetala u PIDŽAMI: Na prvi pogled je delovala OPUŠTENO, kada se okrenula sve je SEVNULO pozadi

Profimedia

 

Hajdi Klum, jedna od najpoznatijih nemačkih manekenki i televizijskih ličnosti, nedavno je privukla pažnju svojih obožavatelja kada se pojavila u javnosti u jednom neobičnom stajlingu.

Naime, Hajdi je obukla udobnu i ležernu pidžamu, koju je kombinovala sa velikom plavom torbom. Međutim, iako se na prvi pogled činilo da je njen stajling opušten i neformalan, istina je bila daleko drugačija.

Hajdi je svojom elegancijom i stilom uspela da pidžamu učini šik i modernom, dok je torbu uklopila sa ostalim detaljima u outfitu. Međutim, kada se okrenula, prisutni su mogli da vide njen izuzetno atraktivan izgled, koji je bio upotpunjen golišavim leđima.

Ovaj stajling pokazao je da Hajdi Klum ima ne samo izuzetan ukus za modu, već i da ume da kombinuje različite komade odeće na način koji privlači pažnju, ali i ostavlja utisak elegancije i profinjenosti.

Kao jedna od najuspešnijih manekenki i TV zvezda, Hajdi Klum je još jednom dokazala da je stil nešto što se ne može naučiti, već se rađa sa njim. Njen stajling će zasigurno biti inspiracija mnogim ženama širom sveta koji žele da izgledaju elegantno, ali opušteno i prirodno.

Komentari (0)
Loading