Tajna BLISTAVE KOŽE Irine Šajk: Trik je neverovatan, a ne košta ništa!

Vesti 14.04.2023 09:30 0

Irina Šajk ima 37 godina i izgleda besprekorno. To je rezultat pre svega dobre gentike, ali i pravilne ishrane, redovne fizičke aktivnosti i nege.

Tajna BLISTAVE KOŽE Irine Šajk: Trik je neverovatan, a ne košta ništa!

Profimedia

Irina Šajk sama tvrdi da se nikada nije podvrgla estetskoj hirurgiji, ali i da figuru i svežinu lica uspeva da zadrži zahvaljujući kućnoj nezi. Među njenim tajnama je i masaža lica kockom leda. Na taj način smanjuje otekline, podstiče cirkulaciju, zateže kožu i daje joj sjaj kao da ste upravo bili na svežem vazduhu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

 

Ovo je koristan trertman, ali mora da se obavlja pažljivo. Za osetljivu kožu led možda neće imati najbolji efekat, pa se mogu javiti osip i iritacija. Takođe, lice možete masirati samo sveže zamrznutim ledom, ne starijim od 1 nedelje. Važno je da nakon ovog tretmana ne izlazite napolje - dajte sudovima vremena koži da se oporavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

 

Irina tvrdi da joj proteinski šejkovi omogućavaju da ostane vitka. Međutim, nutricionisti podsećaju da višak proteina u telu opterećuje bubrege i jetru, što je ispunjeno stvaranjem edema i akni. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

 

Dodatni saveznik lepote Irine Šajk je piling od kafe . Talog od kafe zapravo deluje, ali samo ako se redovno koristi, a efekat ćete primetiti tek posle tri meseca.  Piling je dovoljno raditi jednom nedeljno. Kad ga završite, dobro je tuširati se naizmenično mlakom i hladnom vodom jer se tako zateže koža i ubrzava cirkulacija.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

 

Maske od krastavca i masaža pomažu u održavanju lepote Irininog lica. Manekenka meša krastavac sa kefirom i smesu nanosi na lice za hidrataciju kože. Takođe, lepa Ruskinja voli da posećuje kupatilo i saunu, pomaže joj da održi telo u dobroj formi, a takođe se bori protiv celulita i viška kilograma. 

Komentari (0)
Loading