Ruska manekenka Irina Šajk pozirala je potpuno GOLA: Duge noge "do glave", a tek zadnjica - nije ni čudo što je NAJTRAŽENIJI model

Vesti 06.03.2023 09:40 0

Navikli smo da je Irina Šajk često u izazovniim kombinacijama, ali nismo imali priliku da je vidimo baš potpuno golu

Ruska manekenka Irina Šajk pozirala je potpuno GOLA: Duge noge "do glave", a tek zadnjica - nije ni čudo što je NAJTRAŽENIJI model

Profimedia

 

Slavna ruska manekenka napuniće šestog januara 37 godina. Njena životna priča je poput holivudskog filma, u kojem bi važan deo zauzele i njene ljubavne veze.

Ova 37-godišnjakinja je bila potpuno gola na ovom fotografisanju - samo je nosila "Kiki" čizme američkog modnog dizajnera Marca Jacobsa da promoviše svoju najnoviju kampanju.

Čizme i torba su trebali da budu u prvom planu. Ali svakako da Irinino telo ne može da ne ostane primećeno. Duge noge i savršena zadnjica jedan su od parametara zašto je ona broj jedan u svetu modelinga.

Njena romansa sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom prekinuta jer se njegova majka previše mešala u njihovu vezu. Ronaldo je sada veren sa Georginom Rodrigez i ima četvoro dece.

Irina se dobro slagala sa majkom Bredlija Kupera, sa kojim je bila verena i sa kojim je 2017. dobila ćerku Li Šejn Šajk Kuper. Međutim, ni pored glumcanije bila najsrećnija na svetu makar se takav utisak stekao nakon njihove javne svađe na teniskim tribinama pre nekoliko godina.

Njenu manekensku karijeru i karijeru modela obeležilo je i fotografisanje za naslovnu stranu "Voga" kao i saradnja sa brendovima Kristijan Dior, Šanel, Versače čija kreativne direktorka Donatela Versače je njena dugogodišnja prijateljica, Prada, Luj Viton i mnogi drugi.

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading