Ona je najbolje OBUČENA ŽENA na svetu: Jordanska kraljica skinula kaput i pokazala zašto je modna ikona

Vesti 14.04.2023 19:30 0

Jordanska kraljica Ranija i kralj Abdula II trenutno su u zvaničnoj poseti Japanu. Na ovoj kraljevskoj turneji pridružio im se i njihov sin, princ Husein.

Ona je najbolje OBUČENA ŽENA na svetu: Jordanska kraljica skinula kaput i pokazala zašto je modna ikona

Profimedia

Tokom prvog dana posete kraljica Ranija, Abdul i Husein sreli su se s japanskim carem Naruhitom i caricom Masako, a potom su kraljica Ranija i Masako održale samostalan sastanak.

Pre sastanka sa caricom ponela je savršen kaput sa zlatnim kaišem.

 

 

Gde god se pojavi, Ranija pokazuje istančen modni ukus. Jordanska kraljica zablistala je u kompletu modnog brenda "Zimmermann" iz njihove resort kolekcije za 2023. godinu. 

Bluza i dugačka suknja u divnoj lila nijansi ukrašene su efektnim cvetnim aplikacijama. Ranija je odradila minimalne promene u odnosu na originalni dizajn. 

 

 

Naime, bluza je u originalu ukrašena aplikacijama i na području okovratnika, ali Ranija ih je odstranila i ostavila samo one na rukavima. 

Elegantne, romantične i nežne komade spojila je sa svetlucavim salonkama modne kuće Dior koje je već nosila i torbicom brenda Gabriela Hearst, koja je novitet u njenoj garderobi.

 

 

Na kraju dana poslednja kombinacija crnog predimenzioniranog sakoa i suknje u kombinaciji sa cvenim cipelama je šlag na torti ove modne poslastice koju nam je priredila kraljica Ranija.

 

Komentari (0)
Loading