Ako pratite modu ovo treba da znate: Pet odevnih predmeta koje žena u trendu mora da ima ovog leta

Vesti 06.06.2023 11:49 0

Trendovi se ciklično smenjuju, a dolaskom lepog vremena posebno raste interesovanje za aktuelnosti u svetu mode

shutterstock

Shutterstock

Ova sezona će biti posebno zanimljiva zbog raznolikosti stilova i činjenice da na različite načine možemo da eksperimentišemo i ipak ostanemo u trendu.

Nose se i pastelne i jarke boje, dominiraju trendovi s početka ovog veka, a  ujedno je prisutan i boho stil, kao i stil devedesetih čija popularnost ne jenjava.

Evo nekoliko odevnih predmeta koje na različite načine možete da iskombinujete, a trebalo bi da posedujete u svom garderoberu ako želite da budete u trendu.

1. Biciklističke 

Čuvena biciklistička odeća je već nekoliko sezona u trendu, a činjenica je da popularnost ovog odevnog predmeta ne jenjava. 

Udobnost je prioritet, a posebno oduševljava to što mogu da se nose uz vrtoglave štikle i neobične blejzere. Možete ih poneti i u večenji izlazak, bez bojazni da će vas neko osuditi da se niste dovoljne potrudile.

2. Kratki top

Iako se kratke majice i topovi nose već nekoliko sezona, čini se da je njihova popularnost na vrhuncu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Možete ih nositi tokom čitavog dana ili za izlazak. Nećete pogrešiti ako iskombinujete ovaj odevni predmet uz sportsku odću, elegantne pantalone ili čak kratktku, sportsku suknju.

3. Asimetrični kupaći kostim

Gotovo da ne postoji nijedan brend kupaćih kostima koji je zaobišao asimetriju kao glavni trend sezone.

Ovakvi kostimi savršeno oblikuju figuru, a pojedini modeli, gotovo do perfekcije skrivaju nesavršenosti, ap i ne čudi zašto su omiljeni među ženama.

4. Jednostavne, pamučne haljine sa prorezima

Jednostavnost je na ceni.

Iako će se ove sezone nositi različiti krojevi, ali i dezeni haljina, činjenica je da će na tronu ostati jednostavna i jednobojna haljina od pamuka ili viskoze.

5. Mom farmerke

Dubok struk je i dalje moderan, iako su stilisti najavljivali povratak niskog struka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

S obzirom na to da naša Tamara Kalinić upravo često bira ovakav model pantalona, jasno vam je da će još dugo biti u trendu. Iskombujte ih sa šik sandalama i kratkim topom i dobićete idealnu modnu kombinaciju za letnje veče.

 

Komentari (0)
Loading