Moza bint Naser je iznela kreaciju staru skoro 35 godina: Izgleda kao boginja u dve boje koje se savršeno kombinuju

Vesti 06.06.2023 16:16 0

Ova kreacija potiče iz 1989. godine, a dizajn je inspirisan radom arhitekte Jozefa Hofmena

moza

Printscreen/Youtube

 

Ova kreacija koja je potekla iz 1989. godine, proizvedena u saradnji sa slavnim modnim dizajnerom Valentino Garavanijem, predstavlja pravi spoj umetnosti, elegancije i kulture. Dizajn je inspirisan radom arhitekte Jozefa Hofmena, čuvenog predstavnika bečke secesije i pionira modernog dizajna.

Na nedavno održanom venčanju najstarijeg sina jordanskog kralja Abdulaha i princeze Ranije, cela svetlost bila je uperena ka prinčevskom paru. Međutim, u toj sjajnoj svadbenoj atmosferi, pažnju je privukla i Moza bint Naser, žena šeika Hamada Halifa Al Tanija, nekadašnjeg katarskog emira, i majka sadašnjeg emira. Moza je poznata po svom nepogrešivom modnom ukusu i vanvremenskom stilu koji već decenijama oduševljava žene širom sveta.

Ovoga puta, Moza je izabrala Valentino kreaciju koja je oduševila sve prisutne. Kreacija se sastoji od crne toalete koja izražava sofisticiranost i klasičan šarm, dok je dugački kaftan upotpunjen upečatljivim crnim i ružičastim šarama. Svaki detalj na ovoj kreaciji odiše elegancijom i pažljivim dizajnom.

Moza je uspela da pruži izuzetno zapanjujući izgled svojim stilom i samopouzdanjem. Njen odabir Valentino kreacije pokazuje njenu strast prema umetnosti i sposobnost da kombinuje klasične elemente sa suptilnim detaljima koji plene pažnju.

Ne samo da je Moza bint Naser nosila ovu kreaciju sa samouverenošću, već je i njen stav i harizma doprineli tome da ova odevna kombinacija zaživi na poseban način. Njen stil i modni izbor inspirišu žene širom sveta da istraže svoju individualnost i da izraze svoju autentičnost kroz odeću.

Moda je više od odeće - ona je način izražavanja, umetnost i način da se istakne individualnost. Moza bint Naser je postala simbol toga, demonstrirajući kako pravilan izbor odevnih kombinacija može izraziti snagu i eleganciju žene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara al yousuf (@bechic_qr)

Njen modni izbor na venčanju samo je jedan od mnogobrojnih primera koji svedoče o njenoj besprekornoj modnoj reputaciji. Kroz godine, Moza je pokazala da je prava ikona stila koja prati modne trendove, ali istovremeno postavlja nove standarde i definiše sopst

 

Komentari (0)
Loading