Haljina Džej Lo je san svake žene: Sužava struk, ističe grudi i na sve to u njoj ćete izgledati i više

Jelena Vukelić Vesti 07.09.2023 19:48 0

Nije ona džaba proglašena za ikonu stila

Dženifer Lopez

Profimedia

Poznata holivudska glumica Dženifer Lopez odlučila je da još jednom pokaže zbog čega nosi epitet jedne od najlepših, najzgodnijih i najbolje obučenih glumica na svetu. Ona se juče pojavila na premijeri filma "Fleš" u Los Anđelesu i tom prilikom je ponela kreaciju svetski poznatog brenda Guči, koja nikog nije ostavila ravnodušnim .

Džej Lo je u društvu svog supruga Bena Afleka izašla na crveni tepih, a sve su gledali u njenu  prelepu crno-bež haljinu i dekolte koji je, reklo bi se, bio u prvom planu.

 

 

Za ovu priliku ona je ponela komad iz kolekcije Gucci Resort 2024. Haljina je bila sačinjena iz dva dela, uskog crnog steznika koji naprosto briše centimetre u struku i duge lepršave bež suknje koja dodaje na visini, pa je idealna i za devojke koje nisu mnogo visoke.

 

Haljina bez rukava imala je duboki izrez sa prednje strane sa rajsfešlusom, koji je bio poprilično otkopčan, pa je njen dekolte bio u prvom planu, a sve je upotpunila nakitom Le Vian i Anabela.

Džej Lo je blistala, ali za njom nije zaostajao ni Ben Aflek, koji se savršeno uklopio sa svojom ženom u potpuno crnom izdanju. Glumac je poneo u crni blejzer sa jednim dugmetom i crne sužene pantalone i crnim cipelama.

 

 

Komentari (0)
Loading