Crveno na radost: Dženifer Lopez zapalila Instagram u pripijenoj haljini koja je istakla njene obline, svi zavide Benu Afleku

Olja Jelić Vesti 20.12.2023 12:48 0

Dženifer Lopez je najnovijim izdanjem oduševila fanove

Dženifer Lopez

Shutterstock

Latino diva Dženifer Lopez u utorak je na Instagramu pokazala crvenu haljinu koju je nosila na prazničnoj zabavi koju su ona i suprug Ben Aflek priredili u njihovoj vili na Beverli Hilsu.

Prva fotografija koju je Lopez objavila bila je snimak izbliza na kojem se gleda u ogledalu, dajući savršen pogled na njene besprekornu šminku.  Na drugoj i trećoj fotografiji se vidi kako nanosi završne detalje, uključujući sjaj za usne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Haljina je bila prva od dve koje je skinula u subotu uveče, navodi People.

Kasnije uveče, pojavila se u zelenoj haljini bez naramenica koja je bila u potpunosti preklrivena šljokicama. 

Nosila je svečanu haljinu dok je goste častila božićnim pesmama, kao što su „Najlepše vreme u godini“, „Jingl Bells“ i još mnogo toga. Zvezda „Shotgun Vedding” ugostila je mnoge zvezde, među kojima su bili Margot Robi, Majkl B. Džordan i Lili Rejb, da pevaju zajedno sa njom.

Takođe je izvela „Have Iourself a Merri Little Christmas” sa glumicom Dženifer Luis.

„Napravili su zaista zabavnu žurku“, rekao je jedan iznutra za People nakon šindanja.

„Sva deca su tamo plesala i zabavljala se, posebno bliznakinje i Vajolet.

Vajolet je najstarije dete koje Aflek deli sa bivšom ženom Dženifer Garner. Oni takođe imaju ćerku Serafinu i sina Samjuela, koji su takođe navodno bili prisutni.

Ovo je druga praznična sezona koju su Dženifer i Ben proveli zajedno kao bračni par. Pomirili su se 2021. nakon što je raskinuli 2004. godine. Oni su se venčali u Las Vegasu u julu 2022.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading