Tomato estetika biće glavni hit ovog leta: Influenserke su već poludele za ovim trendom, a evo koja pravila morate da ispoštujete

Olja Jelić Vesti 22.06.2023 11:35 0

Ovaj novi modni trend će ovog leta biti zastupljen na svim meridijanima.

Tomato estetika biće glavni hit ovog leta: Influenserke su već poludele za ovim trendom, a evo koja pravila morate da ispoštujete

unsplash.com

Trend zvani "Tomato Girl" ovog leta će biti glavni modni hit među damama, barem sudeći po popularnim mrežama Tik Tok i Instagram.   

Tomato estetika je već skupila više od 22 miliona pregleda na Tik Toku, što jasno govori da se damama zaista dopada. S druge strane, na Instagramu je to glavni trend u objavama nekih poznatih ličnosti i influensera, što ukazuje na to da se tomato probija i do džet set ekipe. 

 

 

Ali, da li znate šta tačno podrazumeva tomato estetika?

"Tomato girl" estetika predstavlja jedan oblik letnje jednostavnosti sa uticajem romantike. Ima dozu tihog luksuza, a podrazumeva nošenje minimalističke, lagane i elegantne odeće, sa određenim dodacima. 

Lan je glavni momenat ovog trenda. Da budemo konkretniji, na primer lagana i opuštena lanena košulja preko kupaćeg kostima ili suknja sa klasičnom majicom bez rukava uz skraćeni top.

 

 

Tomato devojka takođe nose i cvetne haljine, kao i komade sa detaljima od čipke, dok na nogama uglavnom imaju ravne sandale ili štikle.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JennyGr (@jennygr)

 

 

Sve to kombinuju sa nežnim nakitom i pletenim modelima torbi. I šminka je lagana, kosa raspuštena i nikad baš perfektno očešljana.

Komentari (0)
Loading