Danas je drugo krunisanje kralja Čarlsa: Kejt Midlton zablistala na ceremoniji u Škotskoj

Vesti 05.07.2023 17:36 0

Danas je još jedno krunisanje kralja Čarlsa

Prof

Profimedia

Drugo krunisanje kralja Čerlsa III nije tako veliki događaj kao ono koje se odigralo u maju. U Škotskoj su se pojavili samo najbliži članovi kraljevske porodice, iako je sve poglede privukla vojvotkinja Kejt.

Kejt Midlton je još jednom oduševila svet svojim bezvremenskim stilom na drugom krunisanju kralja Čarlsa u Škotskoj. Ona je pažljivo odabrala boju stajlinga kako bi odala počast kraljevskom nasleđu i istoriji. Svečana toaleta bila je u kraljevskoj plavoj boji, koja je simbolizovala snagu, dostojanstvo i plemenitost.

Kejt je nosila elegantnu haljinu dugih rukava sa visokim ovratnikom, koja je isticala njen prefinjeni ukus i stil. Haljina je bila skrojena po meri, istakavši njenu vitku figuru i eleganciju. Materijal je bio vrhunski, sa diskretnim detaljima i bogatim teksturama, dodajući luksuznu notu celokupnom izgledu.

Da bi upotpunila svoj stajling, Kejt je nosila šešir koji je bio izrađen od iste tkanine kao i haljina i kaput. Šešir je bio ukrašen diskretnim perjem i prefinjenim detaljima, koji su pružali dozu glamura i elegancije. Njena frizura bila je savršeno stilizovana i prilagođena šeširu, ističući njen prelepi ten i blistav osmeh.

Kejt je upotpunila svoj kraljevski izgled s cipelama visokih potpetica i elegantnom torbicom koja je bila u skladu s bojom stajlinga. Njene šminke su bile suptilne i naglašavale su njenu prirodnu lepotu, a manikir je bio besprekoran.

Njen stajling na drugom krunisanju kralja Čarlsa u Škotskoj bio je izvanredan primer njenog besprekornog ukusa i stila. Kejt Midlton je još jednom pokazala zašto je ikona mode i inspiracija mnogima širom sveta.

 

Komentari (0)
Loading