Roze boja je pokorila modni svet: Za sve je zaslužan Barbie film, influenserke i druge slavne žene su odlepile za ovim trendom

Olja Jelić Vesti 13.07.2023 15:26 0

Roze boja zavladala je među influenserkama ovog leta, a za sve je zaslužan film Barbie koji je uneo ovaj trend u modni svet

Margo Robi

Profimedia

Influenserke su ovog leta potpuno zaluđene rozom bojom. Za to je zaslužan Barbie film, koji je ovu boju vinuo na prvo mesto. Pink boja je poželjna na svakom modnom komadu, od haljina, kupaćih kostima, obuće, pa sve do boja na noktma. 

Kombinacije u ovoj boji su preplavile Instagram, pa je tamo pravi modni raj ako vam manjka inspiracije. Haljine u ovoj boji su jako efektne i u njima ćete biti primećene gde god se pojavite. 

Olivija Kulpo obožava haljine romantičnog kroja, a ovaj model u rozoj boji vam daje notu ženstvenosti. 

 

 

Naša poznata influenserka Tačkasta Mara takođe nije odolela ovoj boji. Njena uska haljina sa zanimljivim prorezom ispod grudi jako je efektna, idealna da i po velikim vrućinama izgledate kao sa modne piste. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana S. (@tackasta_mara)

 

Možete kombinovati dve nijanse roze boje, efektno je i izgleda veoma šik. To je idealan autfit za vrele letnje noći. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura V. (@lauravanessa_w)

 

Kontroverzna albanska pevačica takođe nije odolela ovom trendu, pa je ponela haljinu od pliša u kombinaciji sa čizmama u istoj boji. Ona je i sama deo Barbie filma. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

Nokti u ovoj boji su zaludeli bjuti svet. Barbi roza u kombinaciji sa šljokicama daje glamurozan izgled. 

 

 

Barbicore trend je definitivno broj jedan u modnom i bjuti svetu. Roze boja je ultimativni hit, nećete pogrešiti ako ponesete bilo koji komad u ovoj boji. 

 

Komentari (0)
Loading