TRENDI I ŠIK Jelena Đoković je stajlinom pobrala sve simpatije, a svi su primetili ovaj detalj na glavi

Slobodanak Ćorić Vesti 14.07.2023 19:53 0

Iako je na prvi pogled reč o kombinaciji koja nam ne ostavlja mnogo prostora za eksperimentisanje, izbor boje sakoa daje posebnu notu sportski elegantnom stajlingu

jelena đoković

Foto: EPA

Naš teniser Novak Đoković pobedio je u polufinalu Vimbldona Italijana Janika Sinera, a sa tribina je dobio podršku supruge Jelene. Pored Jelene Đoković, u loži su bili i Novakovi roditelji, otac Srđan i majka Dijana.

Kao i uvek sve oči su bile uprte u Jelenu, pa nije ni čudo da su pratioci primetili da ima sede u kosi, koje nije nije ni pokušala da sakrije.

jelena đoković

Foto: EPA

 

Kako je poznata po svom posebno izraženom stilu, za polufinale Jelena je izabrala večnu kombinaciju sa kojom nema greške.

jelena đoković

Foto: EPA

 

Naime, sako i farmerke su uvek dobri zbor za ležerne dnevne prilike, uz odgovarajuće aksesoare i belu košulju ili beli bodi, koji je u ovom slučaju imala Jelena, može biti odlična opcija za odlazak na mesta kao što je teniski turnir, a ako se odlučite za visoke potpetice, imaćete stajling za večernji izlazak.

jelena đoković

Foto: EPA

 

Iako je na prvi pogled reč o kombinaciji koja nam ne ostavlja mnogo prostora za eksperimentisanje, izbor boje sakoa daje posebnu notu sportski elegantnom stajlingu.

 

Komentari (0)
Loading