Njen izbor kupaćih kostima je nepogrešiv: Alesandra Ambrozio kao inspiracija kada je u pitanju modni stil za plažu ovog leta

Olja Jelić Vesti 25.07.2023 18:05 0

Alesandra Ambrozio, kao jedna od najuspešnijih modela je inspirativna figura kada je u pitanju modni stil za plažu ovog leta

Alesandra Ambrozio

Profimedia

Večita letnja nedoumica jeste koji kupaći odabrati. Ako ne znate šta da ponesete na plažu, uvek možete da odete na Instagram profile poznatih, a jedna od najboljih modnih uzora je svakako Alesandra Ambrozio.

Alesandra Ambrozio spada u najuspešnije modele na svetu. Njen Instagram je prava modna riznica, naročito kad je u pitanju izbor kupaćih kostima.

Lepa manekenka nosi različite modele, a svaki je ultra moderan i nećete pogrešiti koji god da odaberete.

U nastavku donosimo tri modela koja su najviše privukli pažnju.

1. Ljubičasti kupaći po uzoru na mermaidcore estetetiku

Ovaj model kupaćeg inspirisan je mermaidcore estetikom. Dvodelni kupaći sa korpicama i tankim bretelama je istakao njenu savršenu figuru.

 

 

2. Crveni bikini

Klasičan bikini model je nešto sa čim nikada ne možete pogrešiti. Još ako je u pitanju odvažna crvena boja, bićete glavna zvezda na plaži.

 

 

3. Jednodelni crni model kupaćeg

Ambrozio je svakako neko ko prati modu. Ona zna da je ovog leta obavezan jednodelni kupaći, jer je jedan od gorućih trendova. Model u crnoj boji koji je ponela, sa dubokim prorezom na grudima je dao dodatnu dozu provokacije.

 

 

Alesandra svojim modnim odabirom na plaži daje inspiraciju mnogima, dok njena prisutnost na društvenim mrežama stvara pozitivnu atmosferu i divljenje zbog njenog besprekornog stila. 

 

 

 

Komentari (0)
Loading