"Ti si, ženo, boginja": Preko noći se proslavila, manekenka prirodnim izgledom opčinila svet, "ovo je sve od mame, o ne od noža"

Slobodanka Ćorić Vesti 28.07.2023 12:42 0

Snimak je za samo 12 sati zabeležio 27 miliona pregleda, danas broji više od 70, a atraktivna plavuša se proslavila

Manekenka

Printscreen/Instagram

"Nikada nisam video da neka žena izgleda ovako", "Bukvalno neverovatno", "Izgledaš očaravajuće", "Ti si, ženo, boginja", "Koliko lepo i ženstveno", "Goriš", samo su neki od hiljade laskavih komplimenata koji su se nizali na Instagramu i Tviteru kada se pojavio snimak Marise Dubue, poznate i kao Ris. Sve se dogodilo nakon zadivljujućeg hoda na modnoj pisti na Nedelji mode u Floridi. Snimak je za samo 12 sati zabeležio 27 miliona pregleda, danas broji više od 70, a atraktivna plavuša se proslavila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Riss (@realitywithriss)

Marisa je bila jedan od glavnih modela brenda "Hot Miami Styles" čija je i bila revija. Brend je inače poznat po tome što angažuje manekenke različiith oblika i veličina, slaveći žensko telo u svim njegovim izdanjima. Umesto kupaćeg kostima koji je Marisa predstavljala, najveću pažnju privukao je uski struk. Zanosna plavuša i te kako može da se pohvali ravnim stomakom, dok su noge i zadnjica daleko bujnije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Riss (@realitywithriss)

S obzirom na to da su i muškarci i žene izrazili čuđenje kada je njen izgled u pitanju, Marisa je odlučila da stavi tačku na pretpostavke da je radila plastične operacije. Kada je 26. aprila objavila snimak na Instagramu, istakla je da za obline i izgled nije zadužen "nož", niti bilo kakva vrsta liposukcije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Riss (@realitywithriss)

"Ovo je sve od mame, o ne od noža", napisala je uz objavu. Snimak je izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama, a doneo joj je i brojne komplimente - pisali su joj da izgleda "neverovatno" i "zapanjujuće", čak je dobila i nadimak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Riss (@realitywithriss)

 Ako negde vidite da piše "mešavina Bijonse i Šakire", onda znate da je reč o Marisi.

Komentari (0)
Loading