Selena Gomez je poznata modna trendseterka: Njeni nokti su tema na društvenim mrežama, žene su oduševljene

Olja Jelić Vesti 29.07.2023 09:53 0

Mnogim damama nokti su veoma važan segment kada žele da izgledaju lepo, ali ovakav manikir je naišao samo na pozitivne komentare

Selena

Shutterstock

Selena Gomez važi za jednu od selebriti devojaka koje su jednostavno uvek u centru pažnje, a poslednji put je to bilo pre nekoliko dana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

Tada je tokom jednog tutorijala o šminkanju i o negi kože tema neplanirano otišla pravcu lekova koje Selena zbog lupusa mora da pije do kraja života. Njenim pratiocima zapalo je za oko to što joj se ruke tresu, naročito u trenutku dok je sipala miceralnu vodu.

- Tresem se zbog lekova za lupus –  rekla je tada fanovima Selena.

Zbog svoje bolesti, Selena mora celog života da pije lekove, a od tada je otkrila i da pati bipolarnog poremećaja. Kako je istakla, najlošije se oseća na muzičkim turnejama, kada je usredsređena na posao i provodi mnogo vremena sama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

No, uprkos svemu tome, Selena Gomez je oduvek važila za damu od stila. Njena garberoba, njene odevne kombinacije, šminka, obuća i nakit su redovna tema modnih magazina u celom svetu. I to je potpuno opravdano, pošto Selena nikad do sada nije razočarala na tom polju.

Ovoga puta je oduševila nečim što često zna da padne u drugi plan kad se priča o modi, a to su nokti. Selenin manikir je podigao dosta prašine zadnjih dana, naravno u pozitivnom smislu. 

 

 

Brojne su pohvale na račun ideje koje ima ovaj umetnik.

Komentari (0)
Loading