Balerina punđa kao spas za vreme letnjih vrućina: Lako se stilizuje, a izgleda glamurozno

Olja Jelić Vesti 05.08.2023 10:05 0

Pronašli smo frizuru koja je popularna među svetskim zvezdama, izgleda elegatno, a što je najvažnije - pokupićete kosu sa lica i leđa.

Punđa

Printscreen/Instagram

Činjenica je da duga kosa izgleda impresivno ali frustrirajući je osećaj imati je na leđima tokom leta. U tom slučaju balerina punđa je spas za vrućine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christian Wood (@cwoodhair)

 

Posebno ako imate kosu srednje dužine ili dugu, verovatno imate osećaj kao da držite „ćebe“ na ramenima. Ovo rezultira znojenjem, što čini da kosa izgleda naduveno i ne baš onako kako biste želeli. To je začarani krug kroz koji smo svi prošli. Jedino rešenje za visoke timperature je da podignete kosu gore.

Balerina punđa: Frizura za leto koja zapravo izgleda elegantno

Savršeni izbor za visoke temperature je balerina punđa. Ova frizura je slična klasičnoj punđi ali izgleda kao čvor. Osim toga, pruža vam vidljiv razdeljak koji doprinosi da kosa izgleda elegantno i stilizovano u svakom trenutku tokom dana.

 

 

Vrlo lako se pravi i na kraćoj i na dužoj kosi. Savet profesionalnih frizrera: Pre stilizovanja, nanesite ulje za kosu ili hidratantnu prskalicu. Proizvod će delovati kao tretman i negovati vlasi, a istovremeno će osigurati da vaša kosa izgleda mekano i sjajno.

 

 

Balerina punđa je omiljena među holivudskim zvezdama kao što su Kara Delavinj i Hejli Biber. 

 

Komentari (0)
Loading