Najlepša žena sveta ovaj put prešla igricu: Eva Mendes sa odevnom kombinacijom od sunđera šokirala mnoge, "čista moda"

Slobodanka Ćorić Vesti 06.08.2023 09:10 0

Na svom Instagram profilu Eva Mendez je nedavno objavila neobičnu fotografiju i šokirala mnoge, ali sve sa razlogom. Navikli smo da poznati s vremena na vreme iznenade fanove neobičnim modnim kobinacijama i koliko mogu da "odu daleko"

eva mendes

Profimedia

Eva Mendez, američka glumica kubanskog porekla je već prilikom prvog pojavljivanja na filmskom platnu svojom lepotom ostavila mnoge bez daha, te je ubrzo ponela i titulu "najlepše žene na svetu".

Iako se nakon poroađaja povukla u velikoj meri iz javnosti, ipak je na društvenim mrežama veoma aktivna, gde redovno deli i privatne trenutke, a mnogi ističu da Evi godine zaista ništa ne mogu, s obzirom da je ove godine napunila 49.

Na svom Instagram profilu Eva Mendez je nedavno objavila neobičnu fotografiju i šokirala mnoge, ali sve sa razlogom. Navikli smo da poznati s vremena na vreme iznenade fanove neobičnim modnim kobinacijama i koliko mogu da "odu daleko".

Ovoga puta, Eva je napravila korak dalje i pozirala u topu od sunđera za čišćenje. "Oskar stil? Met Gala?", "Misle li na ovo kad kažu ‘čista moda‘?", bili su neki od komentara za partnerku Rajana Goslinga koji je nedavno poneo ulogu Kena u "Barbie" filmskom ostvarenju.

Uz šarene kuhinjske sunđere, kosu je podigla s lica, ukrasila je zlatnim detaljem koji se slagao s njenim velikim zlatnim naušnicama i narukvicama, a na licu je ima prilično jaku šminku. Inače, po sredi je samo reklama za njenu kompaniju sunđera koju je osnovala i pokrenula prošle godine. Kako kaže, to su najbolji sunđeri na svetu - dobro upijaju nečistoću, nikad ne mirišu neprijatno i tačno znate kada je vreme za njihovu zamenu - kada im se obriše logo sa površine.

Komentari (0)
Loading