Omaž minimalističkom trendu: Meki manikir kao kao letnji trend

Olja Jelić Vesti 09.08.2023 09:10 0

Omaž minimalističkom trendu.

Manikir

Shutterstock

Ko je rekao da manikir u mekim nijansama mora biti dosadan? Istina je, naravno, da je većina dizajna manikira koji su u trendu u poslednje vreme prepuna jarkih boja.

Međutim, postoji mnogo predloga za one koji preferiraju nežne boje i zemljane tonove i žele prirodniji efekat, a pritom usvajaju trendove. Na kraju krajeva, leto nije samo isprepleteno intenzivnom bojom, već i jednostavnošću i elegancijom skrivenom u najnežnijim nijansama.

Meki manikir- inspiracija

Jednostavan nude manikir je sigurna opcija koja laska našoj preplanuloj koži ovog leta, a da pritom nije monotona. Bilo da odlučite da ugradite tehniku negativnog prostora u goli manikir, ili odaberete da kombinujete set mekih nijansi za efekat gradijenta, opcije su različite i sve obećavaju da će vam osigurati odličan rezultat.

Apstraktni dizajn i meki manikir

 

 

Apstraktni dizajn u belim ili breskvastim tonovima u kombinaciji sa golom ili čistom osnovom može vam dati klasičan rezultat sa zanimljivim obrtom.

Vrtlog i meki manikir

 

 

Trend koji želi da talasni dizajn krasi naše nokte nije mogao da izostane iz palete golih nijansi.

Klasični meki manikir

 

 

Vrhunski klasični francuski manikir u veoma minimalističkoj i elegantnoj verziji.

Negativni prostor i meki manikir

 

 

 


Na sledećem terminu u salonu za nokte, zatražite dizajn u zemljanim tonovima breskve, za zabavan izgled na vašem letnjem odmoru.

 

Komentari (0)
Loading