Hrom nokti su osvojili bjuti svet: Ovaj manikir je najčešći odabir mladi za venčanja

Olja Jelić Vesti 29.08.2023 22:10 0

Klasičan manikir koje mlade biraju za venčanja dobio je futuristički zaokret, a novi trend koji je preovladao su hrom i glazirani nokti.

Hrom nokti

Printscreen/Instagram

Zlatni, srebrni ili čak bakarni hromirani efekt na noktima pokazale su brojne poznate svetske zvezde, počev od Hejli Biber koja je još 2022. godine pokrenula trend.

 

 

Nosile su ga i Dua Lipa koja je fotografije delila s pratiocima na Instagramu, ali i Zendaja na dodeli Oskara. Dodatna inspiracija za isprobavanje ovog trenda došla je s modnih pisti za proleće 2023., gde su se hromirani nokti bili najzapaženiji na modnoj pisti Tommyja Hilfigera.

Upravo je ovaj izgled noktiju s efektom ogledala postao omiljeni odabir mladi za venčanja što je pomak od tradicionalnog dizajna noktiju. Kao rezultat, dobijate intenzivan sjaj koji izgleda kao da ste postavili ogledala na vrh prstiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sydney Poll (@nailsby.syd)

 

Jedan od razloga popularnosti može se pripisati korišćenju prekrasnih i sjajnih boja. Neki se odlučuju za svetle nijanse sive ili nežne roze nijanse za taj efekat ogledala.

Ovi nokti vam daju moderan i futuristički sjaj koji biste nosile danima ili nedeljama.

 

 

Efekat hroma stvara ovaj neverovatan srebrnasti odsjaj i prigušuje svaku boju, dok istovremeno pojačava sjaj do maksimalnog nivoa.

Suzy VA
Komentari (0)
Loading