Boho stil glumice Mione Marković očarava: Modne kombinacije koje vredi iskopirati

Olja Jelić Vesti 31.08.2023 12:07 0

Idealna kombinacija za kraj leta

Miona Marković

ATA Images

Miona Marković se nedavno udala i neko vreme je uživala u Italiji, u gradu Pulju na odmoru i medenom mesecu. Ova boho kombinacija Mione Marković je nešto što ćete poželeti u svom ormaru.

Glumica rado deli svoje modne kombinacije i trenutke uživanja na svom Instagram profilu. Na poslednjem snimku koji je podelila, Miona šeta gradom dok je kamera prati. Naime, glumica nosi nesvakidašnju kombinaciju koju je moguće nositi skoro u svakoj situaciji. Ona je idealna za dnevne šetnje, noćne izlaske, a čak i za neke svečane događaje. Reč je o crnom topu sa resama na bretele i crnoj dugoj suknji koja je sasvim lagana u boho stilu. Haljina je napred isečena do iznad kolena dok se nazad pruža do poda.

 

 

Uz ovu crnu boho kombinaciju, Miona se opredelila za slamnati šešir u nežno roze boji i sandale na vezivanje u istoj nijansi. Dodatak koji posebno privlači pažnju je svakako i bela torbica na ramenu glumice.

Ovo nije prvi put da se Miona odlučuje za duge haljine, sandale na vezivanje i haljine koje pozivaju na igru, radost, muziku, sunce i smeh. Prepoznatljiva je i po svojoj dugoj kosi koja se skoro uvek nalazi u neobavezno skupljenoj varijanti ili je raspuštena. Slične tipova haljina, ali sa cvetnim motivima i veselim bojama glumica je nosila tokom celog putovanja što se vidi i na mini razglednici koju je glumica objavila.

 

 

 

Dakle, ako volite ležeran, ali istovremeno damski i veseo stil, onda svakako da Miona Marković treba da vam bude inspiracija za to.

 

Komentari (0)
Loading