Frizura inspirisana devedesetim: Nije joj odolela ni Kejt Midlton, skida godine i daje svež izgled

Olja Jelić Vesti 14.09.2023 13:18 0

Kad vidite kako dobro stoji odmah ćete je pokazati svom frizeru

Kejt Midlton

Profimedia

Princeza od Velsa, Kejt Midlton voli da bude u trendu. S obzirom na titulu koju ima ne može mnogo da eksperimentiše kad je garderoba u pitanju, ali zato često menja svoju frizuru.

Poslednjih meseci, bezbroj poznatih ličnosti je iseckao kosu u bob, ali, za princezu od Velsa, ovo bi možda bila prevelika transformacija. To je i razumljivo, jer joj je duga kosa potrebna kako bi je uvila u punđe i šinjone kojima se svi dive.

 

 

Dakle, šta devojka da radi kada se oseća da joj treba promena, ali nerado radi bilo šta drastično? Uzme tipse, eto šta.

Tokom posete muškom zatvoru HMP High Dovn u utorak, princeza je debitovala u modnim krugovima ponevši novu frizuru, nešto što smo i ranije imali prilike da vidimo na članicam kraljevske porodice. Umetak, koji je dobio ime, po leptirovim krilima, dizajniran je tako da prelazi jagodice kako bi stvorio dijamantski oblik, koji ne samo skida godine s lica, već i daje kosi živahnost. 

Za princezu od Velsa, ova mikro promena je savršen način da osvežite frizuru za kraj leta u skladu sa novom jesenjom sezonom.

Andreas Vajld iz salona Noting Hil Larija Kinga kaže:

- Volim princezin novi izgled; Veoma je moderan. Ponekad kada imate dugu kosu ona može sakriti vaše lice. Ono što je prelepo kod ovog stila je to što više ističe Kejtine oči.

Ovo nije prvi put da je princeza osvežila svoj izgled umetcima. Samo nekoliko dana pre nego što je objavljena njena prva trudnoća 2012. godine, pojavila se sa isprekidanim novim šiškama, a 2020. je takođe uparila dugu bob frizuru sa novim suptilnim umetcima.

Frizura u obliku leptira je hibrid frizura iz 1990-ih po uzoru na Sindi Kraford, Klaudija Šifer i Helena Kristensen.

Rezanjem kroz prednji deo kose bez gubitka ukupne dužine, dobijate najbolje od oba sveta: svež izgled bez gubitka identiteta koji se ponekad može desiti kada skinete previše u jednom potezu.

Komentari (0)
Loading