Ovom trendu Kejt Midlton nije mogla da odoli: Staklena kosa princeze od Velsa zaludela bjuti svet

Olja Jelić Vesti 09.01.2024 21:10 0

Otkrijte savete uz koje i vi možete da postignete sjajni izgled kose kao princeza Kejt.

Kejt Midlton

Profimedia

Trend staklene kose doživljava kraljevski preporod. Iako, imati kosu toliko sjajnu da ona reflektuje svetlost nikada zapravo nije izašlo iz mode, ali nas je princeza od Velsa, Kejt Midlton je upravo podsetila zašto je to tako dobro. 

Kwjt Midleton i njena staklena kosa

Nedavno smo pisali o glamuroznom pojavljivanju Kate Middleton u Londonu, kojem je prethodilo ono na Royal Variety Performance-u.  Međutim, kao da je ovaj put njen kosa bila sjajnija nego inače? Efekat je bio naglašeno dramatičan.

 

 

Verovatno da je ovaj izgled rezultat nekoliko stvari. Svi znamo da glatka kosa bolje reflektuje svetlost od talasa - ali zdravlje kose definitivno takođe ima veze s tim. Ne možete postići staklenu kosu, a da ona generalno nije u dobrom stanju.

Kako postići staklenu kosu

Osnova za staklenu kosu uvek je zdrava baza. Kosa bi trebalo da se pere hranljivim šamponom (ne prečesto, već na nekoliko dana) - i trebalo bi da bude dovoljno kondicionirana (regenerator nanosite prilikom svakog pranja). Takođe pokušajte da koristite intenzivni tretman za kosu jednom nedeljno.

Kada stilizujete kosu, nemojte preskakati zaštitu od toplote, to će biti njen zaštitni štit.

Za staklastu kosu, prvo fenirajte delove kose koristeći okruglu četku, zatim izravnajte krajeve peglom (za sjaj). Ako želite imitirati soft talas poput Kejt, potrebna vam je velika četka za krajeve. Nanesite ulje za kosu na krajeve za dodatni sjaj i završite izgled lakom za kosu da fiksirate eventualne vlasi koje nisu na mestu, prenosi Elle.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading