Savršeni stajling Aleksandre Prijović: Elegantno i damski, a njena torba je posebno privukla pažnju

Olja Jelić Vesti 15.09.2023 11:23 1

Ako želite da postignete šik i elegnatno izdanje za svečane prilike, ova odevna kombinacija popularne pevačice je odlična inspiracija

Aleksandra Prijović

ATA Images

Na jednom slavlju u prestonici pevačica Aleksandra Prijović bila je vrlo zapažena, naročito zbog besprekornog stajlinga.

Kao i uvek, pevačica je bila savršeno stilizovana, a kako je poznata po elegantnom, damskom stilu, ovako posebna prilika zahtevala je jedno od njenih otmenijih modnih izdanja – i nije razočarala.

Aleksandra se pojavila u crno-beloj odevnoj kombinaciji, a njen izbor bile su crne pantalone širokih nogavica, model kakav je vrlo popularan proteklih godina. Spojila ga je s belim sakoom modne kuće Chanel, klasičnim komadom s dvorednim kopčanjem, efektnim reverima i decentnim džepovima.

Kako je Aleksandra Prijović velika ljubiteljka brenda Chanel i ima u svom arsenalu mnogo odevnih predmeta i aksesoara koje on potpisuje, i torbica koju je nosila noti potpis ove kuće.

U pitanju je flap model klasičnog dizajna, s CC simbolom i lančićem, a opredelila se za belu varijantu sa crnim porubom – savršeno uz njen stajling.

 

Komentari (1)
Loading
Lelija
16.09.2023 13:26

Da li 'dama' zna sta znaci Hanibal ante portas, Alea iacta est, Et tu Brut, ko je napisao Pikvikovce, Anu Karenjinu, ko je komponirao Karmen, Tosku, i ko prvi ulazi y prostoriju, a ko izlazi, kako se slaze escajg?