Elegantno i svetlucavo: Nokti boje kašmira su glavni trend koji će vladati ove jeseni

Olja Jelić Vesti 21.09.2023 09:28 0

Kako bi vam nokti od kašmira odgovarali, sve je u pronalaženju prave bež ili neutralne nijanse laka za vaš ton kože

Nokti

Printscreen/TikTok

Jesen je sinonim za tople smeđe tonove  udobnost u odeći i bjuti trendovima, pa nije ni čudo da su nokti boje kašmira novi ovogodišnji trend.

Najnoviji trend u manikiru su nokti od kašmira. Bež ili neutralni baršun, što znači da izgledaju baš poput tkanine od kašmira. To je savršen način da se uskladite s udobnijim tkaninama kako se približava nova sezona. Iako je minimalistički, efekt baršuna dodaje zanimljiv sloj nečemu što bi inače bila nenaglašena boja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah (@heluviee)

 

Nokti od kašmira obično su lak neutralne boje s reflektujućim svetlucavim ili magnetskim lakom koji odražava mekani, ugodan izgled kašmira. Kada koristite reflektirajuće svjetlucave lakove, nokti su višedimenzionalni i zabavni za gledanje. Super je što nokti od kašmira mogu izgledati dobro na svakome i izgledaju sjajno na svim oblicima i dužinama.

Magnetski lak i reflektujuće svetlucave boje postale su super popularne prošle godine jer su ljudi počeli da otkrivaju ​​nove načine da lak izgledaju još čarobnije. 

 

 

 

Kako bi vam nokti od kašmira odgovarali, sve je u pronalaženju prave bež ili neutralne nijanse laka za vaš ton kože. Najbolji način da pronađete pravu neutralnu nijansu je razumevanje podtona vaše boje kože. Pokušajte pronaći boju koja je slićna vašem podtonu kože, bilo da je hladna, neutralna, topla ili maslinasta.

Komentari (0)
Loading