MODNI KRALJ JESENI Ako ste žena sa stilom ove džempere morate imati, evo koji dezeni su IN

Slobodanka Ćorić Vesti 21.09.2023 15:10 0

Elegancija u preplitanju neobičnih uzoraka, toplina i udobnost - sve to privlači svetske modne dizajnere iz godine u godinu predstavljajući džempere u svojim modnim kolekcijama. Koji će modeli džempera biti modni u jesensko-zimskom periodu, donosimo ovde

džemperi

Printscreen/Zara

Džemperi su prva stvar koju tražimo kada se spuste temperature. Ponuda je velika, a mi vam predstavljamo one najtraženije modele koji će vas sigurno zagrejati.

Da se trendovi neprestano vraćaju, potvrđuju u modni diktati za jesen i zimu 2023, a koji najavljuju modele džempera koji će biti "must have" u ormaru svake dame od 17 do 67 godina! 

džemperi

Printscreen/Zara

 

Džemperi od kašmira 

U boji, neutralni, sa printom ili detaljima – džemperi od kašmira su ove sezone jedan od najdivnijih odevnih komada koje možete poneti. Nas oduševljava njihova mekoća i gracioznost koju ovaj model džempera istakne kod svake žene.

džemperi

Printscreen/Zara

 

Džemperi sa visokom kragnom

Udobne i stajliš varijante džempera idealne su za hladne jesenje i zimske dane. Modela je pregršt, ali su svakako najatraktivniji modeli džempera sa visokom kragnom, baš zbog toga što su pravi izbor za svaku ženu od stila.

džemperi

Printscreen/Zara

 

Chunky džemperi

Sa širokim spektrom boja i različitim stilovima tkanja, dužina i krojeva, chunky džemperi nalaze se na vrhu trendova i ove sezone, te vam samo preostaje da odaberete svoj broj.

džemperi

Printscreen/Zara

 

Džemperi na pruge

Osluškujemo diktat modnih znalaca, a oni kažu da treba oprezno birati džempere, jer mogu da upropaste ili poboljšaju svaku ideju. Ipak, čini se ne možete pogrešiti ako odaberete prugasti džemper. Ovaj večni desen ne izlazi iz mode već nekoliko sezona, pa ni ove. 

Komentari (0)
Loading