"No pants" trendu nije odolela ni ona: Hejli Biber u dugim crnim hulahopkama zapalila Pariz

Olja Jelić Vesti 26.09.2023 17:28 0

Hejli Biber je izostavila pantalone tokom svog izlaska sa prijateljima u Parizu priključivši se tako "no pants" trendu koji je još prošle godine osvojio modni svet.

Hejli Biber

Printscreen/Instagram

Hejli Biber je izostavila pantalone tokom svog izlaska sa prijateljima u Parizu priključivši se tako "no pants" trendu koji je još prošle godine osvojio modni svet.

Osnivačica brenda "Rhode Skin" bila je nasmejana dok je napuštala restoran Hotel Costes pokazavši svoje duge noge u crnim hulahopkama. Manekenka je za ovaj izlazak birala dvobojni bodi, koji je imao bež kragnu na vrhu i crni donji deo. "Zaboravljajući" pantalone, Hejli je ovaj izgled upotpunila crnim salonkama.

 

 

Izazovan izgled zaokružila je pojasom sa zlatnim detaljem oko struka i kožnim kaputom do poda. Iako je izlazila u večernjim satima na licu je imala i sunčane naočare, a na rukama joj se isticao smeđi manikir.

Manekenka se u Parizu sprema za lansiranje najnovijeg proizvoda svog popularnog bjuti brenda: Peptide Lip Tint.

Ranije ovog meseca je proslavila pet godina braka s pop zvezdom Džastinom Biberom, a prethodno je u avgustu u Njujorku promovisala lansiranje Peptide Lip Treatment proizvoda.

 

 

"No pants" trend u kom se pojavila u Parizu krajem prošle godine osvojio je modni svet, a na fotografijama poznatih dama neretko se mogu videti ultrakratki šorcevi i bodiji.

"Ukoliko želite pratiti 'no pants' trend, morate znati da je ključ u modnim dodacima. Ogrlica, teksas jakna ili karmin u upečatljivoj boji će osvežiti vaš izgled", naveo je portal Stylight.

Dok je Hejli u centru pažnje zbog upečatljivih i neretko elegantnih modnih kombinacija, njen suprug je dospeo na naslovne strane zbog svog ležernog oblačenja.

Komentari (0)
Loading