Ivana Dudić u najtrendi čizmama ove sezone: Kaubojke koje je ponela se savršeno uklapaju uz mladalački stajling

Olja Jelić Vesti 30.09.2023 21:15 0

Ivana Dudić oduševila svojim modnim odabirom

Ivana Dudić

Printscreen/Instagram

U Beogradskom dramskom pozorištu sinoć je održana premijera predstave "Lažljivi život odraslih", prema istoimenom romanu Elene Ferante, u režiji Sebastijana Horvata.

Kompletno žensku glumačku podelu, na čelu sa Isidorom Simijonović, Mašom Obradović i Bojanom Stojković, podržalo je mnogo njihovih kolega, koje su uživale u premijeri.

Jedna od njih bila je i glumica Ivana Dudić, koja je još jednom pokazala vrlo trendi mladalački stil. Ona je poznata kao jedna od najbolje odevenih devojaka naše javne scene.

Ivana je odabrala vrlo upečatljiv autfit, koji se sastojao od krop topa i mini suknje. Upotpunila je stajling sa dugačkom košuljom krem nijanse, lagan model širokog kroja, koji je uvek zgodno imati pri ruci tokom prelazne sezone.

Ključni deo Ivaninog stajlinga svakako su čizme – uvek popularne "kaubojke", a ona se odlučila za šik crni model bez mnogo detalja. Modni portali već neko vreme najavljuju kaubojske čizme kao jedan od vodećih trendova za jesen i zimu 2023. godine, budući da su svoje varijante u novim kolekcijama prikazali mnogi brendovi, prenosi Glossy. 

 

 

Komentari (0)
Loading