Kejt Midlton potvrdila status modne ikone: Odelo savršenog kroja i najženstvenije cipele koje su neprolazan trend

Olja Jelić Vesti 04.10.2023 17:55 0

Kejt Midlton i princ Vilijam posetili su grad Kardif povodom 75. godišnjice dolaska slavnog putničkog broda HMT Empire Windrush u Veliku Britaniju

Kejt Midlton

Profimedia

Kejt Midlton i princ Vilijam posetili su grad Kardif povodom 75. godišnjice dolaska slavnog putničkog broda HMT Empire Windrush u Veliku Britaniju te početka Meseca crnačke istorije. Dočekala su ih deca koja su želela da se pozdrave sa njima. 

Priceza od Velsa je za ovu kraljevsku dužnost odabrala odelo sa potpisom britanske modne kuće Holland Cooper, čiji dizajn odiše sofisticiranošću i savremenošću. Brend je 2008. godine osnovala britanska dizajnerka dŽEJD Holand Kuper, a dobru reputaciju u svetu modu izgradio je zahvaljujući kvalitetnim materijalima i davanju pažnje detaljima. 

Odelo tamno plave boje koje nosi Kejt ima tanke bele pruge koje izgledaju kao da su iscrtane kredom. Odelo klasičnog kroja sa nogavicama koje se lagano šire ima i dugmad zlatne boje koji mu daju dašak glamura.

Ispod sakoa je nosila belu bluzu s V izrezom, a na nogama jednostavne salonke od brušene kože tamno plave boje. Salonke se smatraju najženstvenijim cipelama, pogotovo kada imaju tanku visoku potpeticu, koje spadaju u njenu omiljenu obuću.

Autfit za posetu Kardifu princeza od Velsa upotpunila je ručnim satom i jednim vrlo posebnim detaljem, svojim vereničkim prstenom koji je pripadao princezi Dajani. Predivan prsten krasi 12-karatni ovalni safir okružen sa 14 dijamanata. 

 

@najzena.rs Marija je otkrila koliko joj vremena treba da osmisli svoj autfit ☺️ Koliko vremena je vama potrebno da smislite idealnu kombinaciju? #najzena #moda #fashion #outfitinspo #srbija #fypシ #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading