Ljubav nastavlja da cveta: Tejlor na dejtu sa zgodnim sportistom, oboje blistaju, a autfiti su im čista desetka!

Vesti 17.10.2023 12:42 0

Modne ikone su tu...

Tejlor Svift

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Najnoviji ,,it" par ponovo topi srca fanova. Tejlor Svift i, sada već svima poznati, Trevis Kelsi, primećeni su kako hodaju ulicama Njujorka držeći se za ruke. Par je viđen tik pred njihovo gostovanje na popularnoj humorističkoj emisiji ,,Saturday Night Live" prethodne subote.

Lepa pevačica i kantautorka je nosila crni Versaće korset sa zlatnim logom Meduze na bretelama (podsećaju na temu njenog albuma ,,Reputation", za koji tvrde da će Tejlor uskoro ponovo da objavi), crne pantalone, i da, pogodili ste- crne štikle. Uz to je uparila i elegantni crno-beli kaput, a ceo izgled kompletirala zlatnom ogrlicom brenda Mazin i malom crnom torbicom, kako navodi People.

Fanove je posebno oduševila činjenica da Tejlor sada može da nosi štikle, s obzirom da ima dečka koji je poprilično viši od nje. Ranije to nije bio slučaj jer su njeni dragi bili ili njene visine ili za nijansu niži od nje.

Kelsi je takođe zablistao u opuštenoj košulji bele i bež boje, braon pantalonama, jakni sa nežnim ali efektnim detaljima i belim patikama. Momci, ako vam je potrebna modna inspiracija za jesen, ne tražite dalje. Trevis ima pravi autfit.

 

 

Par je uslikan ponovo sledećeg dana, 15. oktobra, kada su izlazili iz Vejverli In restorana, držeći se za ruke, naravno. Trevis se osmehivao od uva do uva, na ničije iznenađenje. Kako i ne bi kada ima prelepu i talentovanu Tejlor pored sebe.

Tejlor Svift

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

 

Sviftova je ovoga puta odabrala opasniji autfit, te je viđena u providnoj crnoj majici sa cvetnim detaljima brenda Žan Pol Gotje, ispod koga je nosila crni korset, a uz to i crnu kožnu mini suknju. Celu kombinaciju je upotpunila malom bordo tašnom. Ona je takođe nosila i crne štikle na vezivanje, koje je već nosila u periodu snimanja svog albuma ,,Reputation", kada je takođe imala izblajhanu kosu.

Kelsi je, s druge strane, stilizovao bež autfit sa crnom majicom i belim patikama.

Slavni par je imao prilično aktivnu godinu. Tejlor je završila svoju svetsku turneju, pod imenom ,,Eras Tour", nakon čega je i objavila film o istoj, dok je Trevis učestvovao na ,,Superboulu", nakon kojeg je izjavio da se osećao da je svet njegov, te da je sada taj osećaj još intenzivniji kada je finale okončano, aludirajući na vezu sa Tejlor.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading