"Ona je mene smuvala": Dečko Tejlor Svift otkrio malo poznate detalje o njihovoj vezi, ovo su svi čekali

Olja Jelić Vesti 21.11.2023 18:19 0

Trevis Kelsi progovorio je o svojoj vezi s Tejlor Svift.

Tejlor Svift sa dečkom

Profimedia

Trevis Kelsi progovorio je o svojoj vezi s Tejlor Svift. U intervjuu za Wall Street Journal ispričao je da je fasciniran pevačicom i da svaki dan uči nove stvari od nje. Dodao je da je Tejlor "urnebesno smešna" i "genijalna" i da jako slično razmišljaju.

"Svi znaju da sam ja porodičan čovek. Njen tim je njena porodica. Rade na puno stvari oko turneje, marketinga, prisutni su. Zato mislim da ona neguje porodične vrednosti kao i ja", rekao je igrač američkog fudbala.

Otkrio je i ono što mnoge zanima - kako su on i Tejlor kliknuli. Trevis je ispričao da je neko iz tima pevačice čuo njegov podkast i saznao da gaji simpatije prema njoj. Potom se ta osoba "igrala Kupidona", što je rezultiralo time da mu se Tejlor javila.

O vezi Tejlor Svift i Trevisa Kelsija nagađalo se mesecima. Potom su glasine potvrdili jednim potezom - držali su se za ruke dok su išli na večeru u Njujorku. Pevačica je često bila i na tribinama tokom Trevisovih utakmica. Inače, 34-godišnji Trevis igrač je Kansas City Chiefsa i jedan od najuspešnijih igrača američkog NFL-a. 

 

 

Komentari (0)
Loading