Nakon par godina skinula nadogradnju: Influenserka pokazala svoju prirodnu kosu koja je kao slama, potpuno uništena

Olja Jelić Vesti 20.10.2023 13:07 0

Influenserka pokazala koliko su joj farbanje i nadogradnja uništili kosu

Kosa

Printscreen/Instagram

Farbanje kose je zabavno i stavljanje nadogradnje takođe. Ipak, iako je nama sve ovo fora za našu kosu nije. Njoj su ovakve stvari mučenje.

Lepo je imati dugu kosu, ali dok ona izgleda zdravo. Uništena duga kosa ne izgleda lepo. Da bi ti bila zdrava i sjajna moraš se o njoj i brinuti. Što manje štetnih stvari, a što više njege i pažnje. Jedna od najpoznatijih domaćih influerki Mirta Miler je pokazala što je par godina farbanja i ekstenzija napravilo njenoj kosi – i prizor nije lep. Kosa joj je praktično uništena.

 

@mimiermakeup

Surprise I’m balding 🥰 ♬ IT GIRL - aliyahsinterlude

 

Možda ne zvuči tako strašno, ali kada se pogleda razlika kose od pre vs. nakon što je počela da eksperimentiše sa farbanjem i ekstenzijama, jasno se vidi koliko takve stvari štete kosi.

Pogotovo je štetno drastično menjanje boja kose i redovno blajhanje. Pokazala je kako joj je pre svih promena kosa bila duga, zdrava i gusta, a onda trenutno stanje kada joj je od kose do struka ostala samo kosa do ramena. Ekstenzije itekako štete kosi, iako su Mirtine su izgledale toliko prirodno da se sada puno ljudi u komentarima čudilo jer su mislili da je to bila njena prava kosa.

 

 

Na kraju joj je preostalo je drastično skratiti kosu. Odlučila se za super kratki bob, koji joj stoji odlično.

 

 

Ona je ovu lekciju naučila na teži način, na svojoj kosi. Videi koje je snimila na tu temu mogu biti upozorenje svima da dobro razmisle pre drastičnih promena boja kose i da imaju na umu da će to sve malo po malo uništavati prirodnu kosu. 

 

@najzena.rs Idealna je, ne samo za svaki dan, nego i za neke svečanije prilike 🤩 #najzena #frizura #pundja #fypシ #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading