Hit manikir po izboru magazina Vog: Jesenje boje lakova koje morate isprobati, sam pogled na njih će vam ugrejati dušu

Vesti 23.10.2023 15:33 0

Kako se godišnja doba menjaju, a sa njima boja i materijali odeće, mnoge dame menjaju i nijanse lakova za nokte koje koriste. Modni časopis „Vog“ je izdvojio trenutno najmodernije.

nokti

Shutterstock

Prema ekspertima za nokte koje je intervjuisao „Vog“, u jesen se ističu boje koje donose osećaj topline dok su temperature napolju sve hladnije. Stručnjaci za manikir ističu da se žene inspirišu promenama na koži i vremenskim prilikama, pa se mnogo toga svodi na zemljane nijanse. Međutim, vidljiva su i određena odstupanja.

nokti

Shutterstock

 

1. Bledoroze

Bledoroze nijanse su savršene za sve dame koje žele čiste, sjajne i nenametljive nokte. Ova boja zaista daje noktima prirodno zdrav i blistav izgled.

nokti

Shutterstock

 

2. Maslinasto-zelena

Skoro svi stručnjaci za nokte istakli su maslina boju kao idealan izbor za jesen. Kažu da je dovoljno neupadljiva da ide uz bilo koju odeću, a unosi i razigrani element u izgled.

nokti

Shutterstock

 

3. Sivo-plava

Iako jesen povezujemo sa tamnijim nijansama, ova plava je tu jer nas podseća na maglovita jesenja jutra i sanjivost prohladnih dana.

nokti

Shutterstock

 

4. Bordo

Jesenje nijanse crvene inspirisane su lišćem, a bordo je boja koja najbolje dočarava specifičnosti ove sezone. Ova boja je intenzivna i bogata, što je čini savršenim izborom za jesen.

nokti

Shutterstock

 

5. Topli smeđi tonovi

Smeđi tonovi, posebno oni topliji, stvaraju osećaj udobnosti idealan za sezonu džempera. Te nijanse izgledaju savršeno na noktima uz jesenju odeću.

nokti

Shutterstock

 

6. Tamnoplave nijanse

Ovi lakovi su savršen izbor za svaku damu koja voli tamne nokte koji izgledaju šik, a uz njih svaka odevna kombinacija izgleda bolje. Takvi lakovi su idealni za kombinovanje sa potpuno crnom odećom. Sve je istovremeno sofisticirano i razigrano.

7. Pink

Iako je ova boja u glavama mnogih rezervisana za leto, pink boja noktiju može biti savršen dodatak jesenjoj garderobi, posebno ako volite da dobijate komplimente za manikir.

8. Bela

Ova opcija je neutralna i luksuzna u isto vreme. Uvek izgleda elegantno i podseća na meki kašmir. Odličan je izbor za jesen.

Komentari (0)
Loading